Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (101)
0BeğenmedimŞikayet
kemalaslan0634 ()ben senin gibi aksini iddia etmiyorum ki, ben hepsinin farkındayım ve bile bile burdayım senin gibi bahanelerin arkasına sığınmıyorum, ayrıca kimin daha çok burda olduğu belli görünüyor yani.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Senin de bizden kalır yanın yok )
kemalaslan0634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()engellemişim arkadaşı yine doğru karar vermişim :)
İtalian37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kemalaslan0634 ()hee hee siz bu kafayla devam edin. 3 kuruş para gelecek diye sitede bekçi olmuşsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Faiz sabit sürekli artan para dolar altın riskli para düşer de çıkar da aynı şey değil biri dinimizce yasaklanmış adı faiz diğeri için al sat yapma altından kar günah diye bir ayet yok
0BeğenmedimŞikayet
78SVKG ()Altın ve kazanmak. Bir cümlede en son bir araya getirilecek iki kelime :)
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ():) dogru tespit bence
İtalian37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İtalian37 ()Ozaman evi kiraya vermekte aynı oturduğun yerden para geliyor.
1BeğenmedimŞikayet
kemalaslan0634 ()altından dolardan vs. yerden kazandığın para alın terimi yada helalmi, kendi alın terinle kazandığın paranla gidiyosun altın alıyorsun, sonra oturduğun yerde kur her hareket ettiğinde para kazanıyosun o para haklı kazançmı, altında dolarda faizde aynı benim gözümde.
Ramazankzn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()arkadaş karıştırdı galiba geçen biri de bana yazdı sen faizi mi tavsiye ediyorsun diye tek kelimem yok faiz ve ya türevleri için
Trc_2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Hakan abi faizi önermez asla @Ramazankzn
1BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@hakan7038 Hayırlı Cumalar abim
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trc_2 ()Ramazan kardeşim ben uzun zamandır takip ederim hakan hocayı faize kimseyi tavsiye ettiğini görmedim belki başkasıyla karıştırıyorsun dur aksine sitede bulunan arkadaşların her derdine yetişmeye çalışan birisi ben bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum kazancın bol olsun selamalar.
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Abi tam tersini yapsak gumus ciksa satsak altin dusse gumusun parasi ile onu alsak sonra olmaz mi
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ():)) valla ben de öyle anladım
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok teşekkür ederim kardeşim. Ancak yazında anlamadığım noktaya açıklık getirirsen sevinirim. Sanki ben faizi önermişimde bu başıma gelmiş gibi bir ifade anlıyorum. Yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim. Benim faizle ilgili bir yazım olamaz. Canlar benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu bilirler. Eğer ki sen yanlış ifade etmişsen düzeltirsen sevinirim kardeşim. Hayırlı Cumalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, o gördüğün günlük grafik. Öngörü anlamı taşır, ama o rakamlar günlük güncellenir.446 nın üzerinde bulunduğu trend kanalı devam eder gider. O hat ile buluştuğunda, o hat üzerindeki rakam o gün için 470 e denk gelebilir. Ben şu anda MA200 değeri olan 465 rakamına bile denk gelse (bu rakamda gün geçtikçe değişir) şu anda FED para politikasında değişikliğe gitmedikten sonra öper başıma koyarım.491 geçilmediği sürece, ilerleyen süreçte grafikte verdiğim sabit destek ve dirençler haricindekiler gün gün güncellenerek takip edilir.491 üzerinde ne oluru yazdım zaten. Sevgiler saygılar.
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sağolun varolun hocam görüşmek üzere Allah'a emanet olun
1BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Allah razı olsun abim geçer inşaallah eklemlerinde sıkıntı varsa bol kemik suyu iç ciltte sorun varsa ki var gibi melhem kullanabilirsin ayrıca kan yapan doğal ürünler ye pekmez gibi inşaallah gececek ama zahmetli olacak bol bol uyumaya calis uyku esnasında vücut tamirata geçer Rabbim tekrar sifani versin şu mübarek Cumanın hatrina inşaallah tez zamanda toparlarsin abim seviliyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Ramazankzn ()Geçmiş olsun Kardeşim. Insanin başına her gelen dert bi hatalarına bedeldir ders almamız gerek. Faizi kimseye onermeyelim. kimseyi faize meylettirmeyelim.. Allaha sığınalim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Sizin grafikte düşüşte 446 yi gösteriyor hocam bizede beklemek düşer
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Canım kardeşim, hatırın var olsun. Her daim sevildiğinide unutma. Sevgiler çokca hürmetler. Nasipse görüşmek üzere.
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Sizede hocam
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Eyvallah kardeşim. Ben dinlenmeye geçiyorum o zaman. Sevgiler saygılar.
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, ayakta fazla duramıyorum. Sağ ayağım hemen şişiyor. Sağ kalçam ve diz kapağına kadar olan yerin şişliği azaldı, morluklar ve ödem ağrı yapıyor. Bunlar asıl sorunlar olduğu için boydan boya sıyrıkları hesaba bile katmıyorum. Çok şükür düne göre yine iyiyim. Ara dinlenmeleri sıkça yapmak zorunda kalıyorum. Yattığım yerden telefonu gençler gibi kullanamıyorum. Grafik bakamıyorum. İllaki büyük ekran bilgisayar olacak. Canları merak edip, otursam bilgisayarın başına bu seferde sağlığım el vermiyor. Onun için arada onları bu zor piyasa koşullarında yalnız bırakmamak adına yazıp dinlenmeye geçiyorum. Rasyoya bu ara bakmıyorum. Biliyorsun rasyo sebep değil sonuçtur. Sebepler oluşsun, ikimiz beraber altındaysan yükseltiriz, gümüşteysen düşürürüz:)))Sevgiler saygılar can kardeşime.
Bjk42_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Anladim hocam. geçmiş olsun en önemlisi saglik dikkat edin
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Canım hocam elinize sağlık tek başıma emlak kur takibi sağlık sorunlarım çarşı pazar herşeyde tekim inanın indikatör takibi yapmayı da bilmiyorum sadece bu site haberler takip edebildiğim çıkış ya alım noktalarında uyarı niteliğinde yazılarınızı takip ediyor olucam satip alttan almayı gerektirecek kadar düşüs olacağını sanmıyorum tekrar geçmiş olsun hocam eşinize selamlar saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Hakan abim bu rasyo hiç açıcı durmuyor hayırlısı bu arada maksat muhabbet olsun diye yazıyorum sağlığın nasıl oldu
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Dün paylaştığım gram tl grafiğine bir bak kardeşim. Açıklamalı yazdım. Her şey net. Oradan takip et. Bir bak, hocam ben bundan bir şey anlamadım dersen, seni bekliyorum, tekrar cevap yazacağım. Sen tamam hocam dedikten sonra sağlık nedenlerimden dolayı ara verip dinlenmeye geçeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Hakan hoca sonucta nereye gidecek yön