Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 20:46:17
EUR 36.0116 20:46:17
USD 34.5420 20:46:17
ALTIN ONS $2705.6500 20:46:17

Grafiği gönderen: Murat5635

⭐⭐Murat5635 ()
Gümüş

Sabah yazılan alt mesaja istinaden lacivert çizginin üstünde günlük kapanış almadan bu düşüş bitti deyip alta rakam verenlere gelmez o rakam diyemeyiz! bu rakam üstüne çıkınca üst rakamı bekleriz ama yine işlem tamam değildir takibe devam ederiz

kırmızı çizginin üstüne atmadan bu iş tamamdır artık yükseliyoruz diyemeyiz

siyah çizgiyi kırmadan yukarda ki rakamlardan bahsedemeyiz (siyah çizgi de ki rakam her geçen gün azar azar düşer) ben terste kalmak istemiyorum amacım kısa al sat Tl arttırmak diyorsan siyah kırılmadan almazsın , orta uzun vade için yatırım yapıyorum dersen buralardan toplarsın

Sevgili gümüş sayfasi öncelikle selamlar hayırlı pazarlar
Ben gram sayfasında yazan bildiği eğriyi doğruyu kendimce sunan sizin gibi küçük bir yatırımcıyim arada gümüş sayfasına uğrarım kritik ayrımlar da bir iki grafik sallarım

Uzun zaman gelemediğim gümüş sayfasında gördüm ki çok yeni arkadaş katılmış bu arkadaşların bir çoğu da burda yildizli üyelerin peşine usta diye takılmış,

Öncelikle bu işin ustası olmaz diyerek sözlerime başlayıp bir kaç uyarı yapma gereği duydum nacizane, almak isteyene,

1) her hangi bir ürün için bu rakamın altı yok diyenden uzak durun

2) her hangi bir ürün için bu rakamın üstü yok diyenden uzak durun
Bu tabirleri kullanan arkadaşlar teknik ile konuşmadığı aşikar teknikte her rakamın altı da üstü de vardır
Şu rakamda sağlam bir destek bu rakamda güçlü bir direnç var ben beklemiyorum vs. Gibi yazılanları ayrı tutuyorum

3) ilk iki madde den belirttiğim ürün hele ki Gümüş ise daha temkinli olun Gümüş te altta üstte gelmez denen her rakam gelir

4) Gümüş ile al sat yapılmaz yazandan uzak durmayı bırak sag üst köşeden üç nokyata tıklayarak direkt engelleyin :)

5) size şu gün 8 lira bu ay 5 lira haftaya 9 lira gibi bir mesaj yazan var ise isteğinize göre uzak durun ve ya engelleyin iki kere tutturur üçüncü de yanarsınız gram sayfasında cok şahit olduk

6) Bir kişi full yatırımini gümüşe yapıyor ve full alıyorsa uzak durun bu piyasada hiç bir şeye hele de gümüşe full yatırım yapılmaz

7) yildızı olmasına rağmen size tavsiyeleri grafikler ile açıklamayanlardan uzak durun

8) Al sat tavsiyesi verenlerden uzak durun kimsenin psikolojisi yatırım anlayışı, yatırım tutari aynı degildir kisi 1 kg gümüş alıyordur 7 den alir 6 olsa 1.000 tl zarara girer bu telafi edilir sen 50 kg alıyorsundur zararın büyük olur

9) terse düştüğünüz de zararkes yapacaksaniz yol yakınken yapin fiyat diplere yaklasinca bu karardan uzak durun

10) hiç bir şeyin sürekli çıkmayacağını ve düşmeyeceğini unutmayın ne alırsanız alın kademeli alın ve köşede Tl ayırın

Herkesin kararlarinin isabetli yatırımlarının bereketli olmasi dileği ile,

https://altin.in/murat5635

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Gelir kardeşim mesele gelmesi değil geleceği yol ve zaman,
buralardan mı gelir 18 lerden mi mesele orda şu an bunun cevabını arıyoruz :)

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Hayırlısı olsun artik. Sizce gümüşte 30 dolar gelirmi? :)

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Ben buna benzer yazılari ve uyarıları çoğu zaman yazarım kardeşim ama gümüş sayfasina son zamanlarda çok uğramadım girince attığım mesajlar burda ki coşku arasında kaybolup gidiyordu

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Bu mesajı 3 ay önce okumak ve o zaman size inanmak isterdim.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Senden ve hepimizden olsun kardeşim

Aysu06 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aysu06 ()

Allah razı olsun hocam

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Senden de kardeşim
Anlaşılmayan bir şey yoktur umarim

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Kardeşim hoca üstat ve ya usta değilim yazıda da söylediğim gibi küçük bir yatırımcıyim :)

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Teşekkür ederim kardeşim

Refes için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Teşekkürler. Allah razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Emeğine sağlık çok teşekkür ederim hocam

Tüm liklere size

1BeğenmedimŞikayet

Refes ()

Muratbey yazdıklarınıza aynen katiliyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum