Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Onu bilebilsek keşke de başka hatalı işlem yapmadan beklesek aldığımız rakamların gelmesini
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Tepki yükselişi bitmedi mi? Gece indi 6.25 ordan çıktı 6.65 ve sonra indi 6.44
Artikin düştüğü gibi sindire sindire çıkmayacak mi sizce?
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Ana paradan zararım çok sitede adınızı da çok duydum sizin gibi bilgili ve değerli birinden bilgi alabilmek benim için cok önemli merak ettiğim tepki yukselişi 6.72 demişsiniz burdan geri gelecektir muhtemelen tepki yükselişi oldugu için ama dönmeden devam etme olasılığı var mı sizce? Yanlış bir işlem yapmamak için soruyorum cevaplarsanız sevinirim. Saygılar iyi tatiller
ulu_dağ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Hocam kısa vade gümüş gram beklentiniz nedir acaba
Liklere size
Saygılar
2BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Çok Şükür, sağlığımız yerinde daha ne olsun, Seni sitede gördük daha iyi olduk. Tatilin tadını çıkar Kardeşim sonra sana daha çok ihtiyacı olacak sitenin...
1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Hayırlısı olsun beklerim
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()gezmeye:) bu seferki hem is hem de ziyaret amacliydi
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()h. b kardesim iyisin insallah
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()a. s, 6.72 efenim
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Yatıya kalcam diyosun bidahakine hemi örtmen :)))
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()bu gecici oldu hocam:)
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Teşekkür ederiz. uludag hocam.
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Eeee bursaya geldin gittin uğramadın ayıp değilmi ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Selamlar tepki yükselişini kaç bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()Anladım hocam. Tepki yükselişini kaça kadar görebiliriz? Öngörünüz kaça kadar bekliyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Emeğine sağlık Kardeşim, Hoşgeldin seni yeniden görmek güzel, Kıymetli bilgilerin için Teşekkür ederiz...
0BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()sagol kardesim, gumus zaten sabir isi, sabirsizlari batirir
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()gecen ayki tahmin 4 kurusla tutmadi :) bu ayki beklentim tepki yukseli, yil icinde de ikili tepe beklentim var hatta 1 tl ustu mümkün
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ortalama düşürmek için buradan gümüş alınır mı, tekrar 6.30 gelme durumu var mı
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@ulu_dağ hocam hoşgeldiniz.. Gümüş gramda 8 beklentiniz hangi aya denk geliyor hocam? Sizin tahminleriniz ay ay gelir hocam
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeğine sağlık kardeşim. Biz bekliyoruz sabırla:)
3BeğenmedimŞikayet
ulu_dağ ()ikili dip degil tepe efenim, 8 civari.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ikili dip rakam olarak ne oluyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Karaoğlan60 ()Tmmm ralli ne zaman gelecek