Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Dibi tamamlamak zorunda dostum hee ayrı olaylar olursa o başka tutki yarın faiz indi 300 baz ozaman usd ile yürür spek girer 26.70 götürür bunlar olağandır normal şartlarda dibi tamamlamalı tepkiler olacaktır
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Vatan sever1 çok uyarmıştı 25'5 kırılınca elindeki gumusleri sattım demişti hatta bayramın 3 günü söyledi ozaman vatansever1 hata yapıyor dedim ama bildiği varmis
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Haklısınız ama nezaman zararkes yapsam daha çok zarar ettiğim için korktum yapamadım bildiğim birşey de değil sırf geçen yıl olduğu gibi yükselir altından ettiğim zararı kapatabilirim diye düşündüm ama yanıldım yine. Hatta murat Ustada bu cümleyi çok kullandı 7.15 üstü ve altı ama bilgisizlik işte bütün planlarım altüst oldu.
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Olan olmuş dostum
Şimdi yön ne olur ?
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Slave iyidir amma cok kisiye para kazandırdı busefer tum buzamanakadar verilen zararı cok belki birdaha gelmez slave
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Tepki yükselişini takip etmeyi düşünüyorum hiç güvenmediğim şansım bu sefer bana gülerse umarım zararı azaltırım size ilginizden dolayı teşekkür ederim. Hayırlı kazançlar dilerim.
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Yanlış anlamasanız düşüş açık ça belli idi burda abartmıyom 50 kez 7.13 üstü ve altı başkadır dedik 25.5 kırılmamalı kırıldıise geçmeli dedik hepsi olumsuzdu düşüş belli idi
Melisada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trend_boy ()Döviz özellikle dolarda lion hoca(olcaybey) işin uzmani
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Liklere size hocam
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Yav etme eyleme 518x7.7=3.9 hepten zarar etsen 3.4 kayıp 500 TL millet 20 bin 30 bin zararda
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Teşekkür ederim yazdığınız ustaların hepsini takip ediyorum zaten. Öyle beklenmedik bir düşüş olduki çoğu usta zaten terste kaldı. Ama benim durumum çok kötü şuan ve ben çok acemiyim bu konuda sağoldun ellilot usta bir el uzatmak istedi. İnşaAllah kendisinin de desteğiyle çıkarım tabiki herkesle birlikte. Hayırlı bereketli kazançlar. Sizin yorumlarınıza sürekli okuyorum tekrar teşekkür ederim. Saygılar
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()6.75 6.80 gide bilir tepki tepesi burası bize guclü direnc buraya gelince yapacanı yap tekrar 6.40 gelirse yarı al 6.20 benim son rakamım burdan girersen sansında yardım ederse ikinci yükseliste tekraryapa bilirsen ortalaman duse bilir ben beceremem diyorsan ekranı kapat takılma belki gelecek hafta belki ay sonu yada eylülde faiz illa inecek ozamanda dolar fırlar buradan cıkarsın iğsallah tez zamanda ytd
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Dumrul hocam selamunaleykum hayırlı akşamlar
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Burada takip edebileceğiniz çok değerli hocalar var
@ALTINCIDAYI_
@vatansever1
@Onursal5701
@SLAVE
@USTAMM
1BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Merhaba! Hocam
Yardım istediğiniz hocada terste @ellilot
Birşey bilseydi kendi terste kalmazdı lütfen yorumlarından etkilenmeyelim
Size bir dost tavsiyesidir
Ben @ellilot dinledim zarar ettim
7,10 dip diyordu
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()İnşaAllah 20 onsları duyunca dedimki artık 1yıl gelmez aldığım yere kaldıki aldığım yere gelse bile altında ettiğim zarar bile henüz kapanmayacak ama onada Razıyım yeterki gümüşten zararsız çıkabileyim
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Düzelir çok bi zön. Kalmadı sizde görüceksiniz rayına girecek
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()518 gram aldım zarakes yaptım çıktım gümüş aldım 7.50 ortalamamdı 7.80 satmadım buralara zarar katlanarak geldi
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Takibe aldım sizi ilk defa bilinçsizce kendim değil bilen birinin yardımıyla yapıcam Rabbimin izniyle bir ciksak başka birşey istemiyorum. Sonra size Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum. Psikoloji falan kalmadı bende zarar üzerine zarar ettim bilmeden bu işe girmek çok büyük hata.
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Kaçtan aldınız 10 aydır terste siniz 2 ay kadar önce zirve yaptı
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Olur kardeşim atmayız sen rahat ol
5BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Rica ederim takipde kalın bi kaç al satta çıkartıcaz
4BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Rakam yazıp kıvırmak bana yakışmaz acelem yok gerekse bir hafta daha beklerim ilk hedef 5 dalga 7.04 devamıda var ama az bekliyceksiniz laf olsun die yorum atmayalım
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()10 ay oldu sanırım daha ana parayı zarardan çıkaramadım çok üzgünüm inşaAllah söylediğiniz gibi olur artık bıktım gerçekten. Size cok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Sen sayım deyince cevap hakkı doğuyor beklediğimiz msjını veriyoruz elbette kolay değil olsa herkes sayardı muhasebeci gibi:))
5BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Zarar kalmayacak az kaldı acele daha çok zarar ettirir bak rakamlar hazır paylaşmıyorum emin olmak için şartların oluşmasını bekliyorum şunu söylim bende 6.42 son du
0BeğenmedimŞikayet
Melisada ()Hay Allah Razı olsun sevgili ellilot bekliyorum inşaAllah şu zarardan çıkarız.
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Anlıyorum ama böyle giderse gelmeyecek devamlı üstündesiniz şartlar daha oluşmadı bu beş dk da belli olan bişi değil sayım yaptım ama acele etmiyorum anladın ? :))
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bekliyoruz sayımı kardeşim ne zaman gelecek
2BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Arkadaşım susuyorum ama alsat burdan yapılmaz zararın artacak az sabret sayım paylaşıcam