Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Jeton dan bol ne var başkan :)
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()Juv mu kaldı dostum satali çok oldu zararına büyük düşüşe yakalandım herkes gibi terten çıkmayı bekliyom
eyyubi_selo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Ara ara gelin vallah hatta gelirken jeton da getirin bize:)
1BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Bırakamadım alışmışız
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Sağol ersoy kardeşim naptın en son juv vardı sende hatırladığım kadarıyla
ersoy33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()kardeşim hoşgeldin özlettin
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Doğrudur Başkan malı mülkü satıp ben gidiyorum demiştin ordan aklımda kaldı
Kazancınız bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()yazarsan sevinirim kardeşim ileti atarsan
1BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()Çok var btc haftalık kapanışı bekleniyor
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()iyiyim sağol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()varmı gözüne çarpan
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()İyiyim Fırat kardeşim sen nasılsın. Altcoin pazarındayız :)
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()kardeşim nasılsın nerdesin
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()A. s Bırakmadım altcoin alsat devam ediyoruz kendi grubum var oradayız.
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Selam başkan sen bırakmamıştin diye hatırlıyorum