Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()@TANER_Murat bey iyi geceler
eğer ayı sezonuna giriceksek
Bir Önce ki düşüşte
24.47 den dönüp destek yapmıştı
spek oraya kadar tepki verip geti dönüş yapabilir ytd
Bu dolar kuru ile 6.74 denk geliyor
26.00 üstüne atmadan rahat değiliz
24.40 da bir miktar nakite geçebilirim
Elimde hiç nakit olmadığı için Ytd saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Sen çok kardeşim. güldürdün beni. ))
Salih531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Hocam selamlar. Elinize emeğinize yüreğinize sağlık. Araştırdım ama ayı çekici formasyonu ne anlam ifade ediyor. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Salih531 ()üstat ayı çekici ne demek oluyor kafamıza mı vuracaklar inanın bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Ayı çekici yukarı çıkabilir demek mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Guzel analiz fakat gümüş 24.20 direnci onemli gecmeden birsey demek dogru olmaz cunki manipilasyon var satiyorlar yataya bagliyorlar. ama iyice sıkıştı patlayacak ama nezaman