Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
1BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Çıkmayan yorumlara selam olsun :) hayırlı cumalar...
TANER_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Hocam ueno gragik atarm>sın dun tamamını kol kes yapsak cok iyimis
0BeğenmedimŞikayet
Onsveys45 ()Tamam hocam
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()6,39
Aradan geçen sürede bir kaç defa zararkes yapıp aşağıdan aldık. 2 saatliklere gore aynı işleme devam edeceğim.
2 saatlikler tepe gösterdiğinde küçük bir parça tl 'ye geçebilirsiniz.
Ancak şu an 2 saatlikler al bölgesinde kalmaya devam ediyor. Yani buradan satılmamalı. YTD
Onsveys45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onsveys45 ()Murat hocam 7,20 terste biri olarak bekliyorum ne önerirsiniz moraller sıfır
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@TANER_Murat @admin bu arkadaşımızın yorumları neden çıkmıyor bilginiz var mıdır?
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Murat bey gümüş ons ne zaman yukarı yönlü harekete başlar öngörünüzü alabilirmiyiz ytd olmadan
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Evet maalesef işlemlerle ilgili attığım yorumlar çıkmıyor.
Servet_abi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()evet. ben bu şekilde başarılı 3 defa zararkes yaptım ve ciddi miktarda gr artırdım.
Ancak şu an çok aşağı inmiş durumda. Buralardan bu işlemi yinelemek riskli olabilir. Karar sizindir Kesinlikle YTD.
Burtvinli88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam tepe dediginiz olay yasandiginda benim gibi 7,70 ortalamasi olanlarin bozup alttan alip en azindan ortalama dusurme sansi olur mu. Yoksa cok ucuk bi risk mi olur
0BeğenmedimŞikayet
Servet_abi ()Yine yorumlar çıkmıyor galiba.
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Hocam attınız grafigin gelen bir ustundemi cıkacanız 3 cu mu tsk
0BeğenmedimŞikayet
Eren3802 ()Hocam tekrar düşüş mu bekliyorsunuz
7BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()6,55
Alt yorumdaki özel mum tahminimiz şimdilik tutmuş görünüyor. RSI 'nin tepe bölgesine girmesini sabırla beklemeye devam ediyorum. Gr 'dan ilk çıkışı yaptığımda yazacağım. YTD
1BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Teşekkürler
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benim gördüğüm kadarıyla ters çekiç formasyonu bize ne kadar yüksele bileceğiyle ilgili bilgi vermiyor. Ama her seferinde bir miktar yükselmiş. Geri dönüş sinyali olabilir. kanalı yukarı doğru kırmalı ve kalıcı olmalı. Grafikte daha önceki dört alanı gösterdim.
Aysu06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Hocam bu ters ayı çekici nereye kadar yükselebilir ytd olmadan fikriniz nedir teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Amin cümlemizden.
Aysu06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Okuyoruz hocam Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Eyvallah kardeşim okuduk sağolasın.
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Bu durumda nasıl pozisyon alalım kardeşim peki?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yorum sohbetlerle kaybedilmiş, elinize sağlık. Alt yorumdaki bilgilendirmeyi okumak bence herkes için faydalı olur. Alt yoruma dikkat.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sohbetleşmeler yüzünden yapılan önemli yorumlar sayfadan kaybolup gidiyor, alt yorumun tekrar okunabilmesi için yazıyorum. Alt yoruma dikkat.
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Aynn yorumunuza katiliyorum düşüş kacinilmaz olur. şu veri de bir gelsin bakalim
___Hakan__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Analiziniz için teşekkürler üstadım.
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Ters Çevrilmiş Ayı Çekici (Inverted Hammer)
Ters çevrilmiş çekiçte mum gövdesinin altında uzun bir fitil (kuyruk) bulunur. Dolayısıyla piyasalarda yükseliş eğilimi görülürse, piyasanın daha alttan test ettiğini, sonra alış yapıldığını gösteriyor olabilir.
Yatırımcılar, piyasanın daha aşağı testlere istekli olduğu ve daha fazla düşen fiyat arayışında olduğu konusunda ipucu verebilir. Bunun yanında fiyatlarda geri dönüşün erken bir göstergesi olabilir. Bu, açılış fiyatının çok sayıda satış, ardından fiyatın satış fiyatının üstüne düşemediği birçok alıştan sonra geldiğinin bir işareti olabilir.
Yani düşen trendin yerine yükselecek bir trendi işaret eden mumlardan biridir.
Boğa çekici için de yukarda anlatılanların tam tersi geçerlidir. Bu defa kuyruk aşağıda değil yukardadır. ytd
erenbeg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Teşekkür ederim hocam emeklerinize sağlık..
1BeğenmedimŞikayet
Hanif ()Yanlış bilmiyorsam yükşeliş olma ihtimali demem oluyor ytd
erenbeg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
___Hakan__ ()Haftayı 24.200 altında kapatmak istiyorlar belliki. Saat: 15.30 daki enflasyon verisi önemli. Haftayı en az 24.200 üzerinde kapatamazsa haftalikta 200 günlük hareketli ortalama olan 21.000 dolara baskı devam edebilir. Şu an her şey çok belirsiz gibi görünüyor. Enflasyon verisi nasıl gelecek piyasa nasil fiyatlayacak bakicaz. Yön konusunda o veri fikir verebilir. Ytd.
SAKARYA_lı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()@Salih531 , @yabangülü_17 evet yukarı çıkabilir demek. RSI 'nin de alım bölgesinden çıkma potansiyeli artmış vaziyette. ytd
@Sakaryalı_46 (24,20 ons direncini beklemeden poziyon alınmamalı)
Aslında doğru. Ayrıca yine grafikte ichimokuda mavi kırmızıyı bulutun altında aşağı kesecekmiş gibi duruyor ama teğet geçmiş. Eğer keserse anlamı güçlü sat olur. Bunun olmamasını diliyorum. ytd