Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()kapanis nasi gozukuyo
olumlu
olumsuz
")
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Vayy hocam seni gördüm daha iyi oldum teşekkür ederim sen nasılsın :)
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Ne demek yani sayın Bünyamin
Yukarı mi asagimi hangisi ne demek istiyorsun cok zarar var
Buyuk zararım var bu ay sonuna kadar anca gün aldim tapuya gidecem ne demek istiyorsun güzel birsey soyle
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam buradan yukari dönme ihtimali nedir son 53 dk gerçi spek amcanın vicdanina kalmış :))
0BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()İstişare edelim üstad, kapanış rakamına göre bende bu hafta sonu sıkı bir inceleme yapmam lazım, bu işin tadı kaçacak gibi. Grafikte aşağıda görünen 5.98 canımı sıkıyor ve halen potadan çıkmadı:(( 16 Ağustos pazartesi ya da 17 Ağustos salı günü duruma göre bir karar verip, gerekirse askıda kalan 7.50 cıvarı maliyetli olan %50 gümüş gramıda zarar kes yapabilirim, yada devam diyebilirim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Herkese güzel kazançlar dilerim.
Hayırlı akşamlar. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dostum para adamların altın gümüş adamların 30.00 28.00 26.00 onstan sattılar şimdi 20.00 25.00 arasında 4 kere dalgalandırdılarmı gümüş bedavaya gelir adamlara sonra yaptır ath yi 30.00 37.00 arsında bedava aldıklarını boşalt yapacakları bu geçen sefer 26.58 kırarsa 28.24 de kadar izin verirler diye düşünüyorduk öyle döndü ath kasımda diye düşünüyorum 374 haftalık çevrim kasıma dek geliyor sırf bu yüzden mayısta jetonlara yöneldim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Hayırlısı bos kardeşim hayırlısı alçak sürünmeye devam :((
2BeğenmedimŞikayet
ellilot ()hocam hayırlı akşamlar nasssın :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet zor gibi ama altında kapanırsa alternatif durumlara da bakacağım kapanışta ve değerlendirme yapınca yine yazarım. ytd
kaybedenler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum olabilir ona uygun Wyckoff Dist. Grafikleri atmıştım. Ona göre SOW yani güçsüzlük bölgesinde olabiliriz.
Lakin aynı Prensibi bugün Haftalıkta da hazırladım ama kaydetmek nasip olmadan çıkmak zorunda kaldım. Neyse ki resmini aldım biraz telde de uğraştım bir şeye benzedi fena olmadı atacağım birazdan. Yine Dist olacak ama son bir UTAD yapacak gibi düşünüyorum o çalışmama göre 30 üzeri. Tabi varsayım sadece ama olabilir de belki ihtimalen. 3 ay kadar bekleyetebilir tahminen ama buralarda tutunursa. O da şimdilik dediğin sayımda biraz zor gibi bir şeyler değişmezse. ytd
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kaybedenler ()Üstad zor gibi o rakamlar, keşke olsa. 23.82 direnci aşılamıyor ve grafiklerde henüz 23.80 üstünü ben göremedim. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yok dostum btc ye yaptıklarıın aynısını yapacaklar sonunda altını gümüşü bedavaya getirecekler benim tahminim ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Zaten sıkıntılı bölge ama bakalım dost her şey olabilir bir değişik banddayız. Sanki uzun vade yine akümülasyon olabilecek gibi bir his oluştu yine bende. Ama en azından çok düşmesin de yavaş yavaş çıksa da olur. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()23.60 üstü kapatsın 24.44 hedefler dostum ytd eger sonrasında 24.65 kıramazsa birdaha satış yer tahminim spek jetonlarda yaptıgı hareketi yapacak 4 kere lift ytd
4BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Saat 17-19 kapanışı güzeldi sustum. Gün ve hafta kapanışı bekliyoruz takipteyiz 23.90-24.40 bandını. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Saat 17.00 kapanışında rsi günlükte 32.08 yapmış bu kuzey yönlü rsi ortalaması dostum beklentim 24.44 kadar penetre olması ayılar bir serbest dirence bırakacaklar ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altın 1758-60 üzerinde kapanışlar olumlu olabilir. Günlük de olsa haftalık kapanış olacağından onda da hele ki şu anki seviyelerde yani 1775, bir Bull. Hammer yapabilse çok harika olur diye düşünüyorum. Bakalım bu senaryoları 1 haftadır bekliyorum dost olursa gümüşe de destek olmuş olur. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Altın ons kendini koruyabilirse gider diye düşünüyorum dostum iv sonunda tekrar konsılide olur belki ytd
-1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eline sağlık dostum. Gidebilir
Ama haftalık kapanışı 23.90-24.40 civarı yaparsa harika bir şeyler de olabilir bunu belirtiyorum genellikle. Haftalıkta Bull. Hammer tarzı bir durum oluşursa diye bakıyorum 1 haftadır hatta yazdım birkaç kez. Hareket son gün geldi ama bakalım kapanış nasıl olacak boşa heyacan da yapmak istemiyorum. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İv noktasına gidermi acaba ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()İnşaallah bünyamin hocam
Takipteyim
Hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()23.400 geçip kalıcı olsa bir 24.445 yapsa ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sevgili ikizim spek insanları bunalıma soktun şimdi iv dalgası oluşturmadan konsolide etmek sana yakışıyormu artık şirazeyi kaybettin ikizin yatırımcı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sevgili ikizim spek normalde 24.44 de götürmen gerekiyor rötatifte hala güney veriyorsun imar dutluk imar düzenlemesinde ne var acaba ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()İii sonu normalde iv hareketi oluşmalı lakin bugün rötatif minumum yenilenmesi ve rsi ortalamasının 24.7033 güney yönlü deger vermesi olası düşüşü getirmesi eliot ve rötatifin tezat oluşturması iki ihtimali verir ya yakalamayı spek burdan yapmaya çalışacaktır yada alıp bir üst direnç 24.44 den hızlı çizginin oluşturacagı boşluktan ytd
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Aynen kral araba yi feda edecez artik:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güç kaybı sinir bozucu görünüyor ama gerçek bir satış verisi de yok şimdilik balinalardan oralar gelirse alttan arabayla destekleyip iteklemek fena olmayabilir :) ytd
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Tepkide kacamiyoruz da biz en iyisi araba yi satmak @BossVurguncu :)
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ben tşkr edrim sn arıkan
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Şu anda bulundugumuz kontur aralıgı 25.95 ile 20.53 aralıgı sn rg58 gelirmi sorusunun cevabı aksi bir gelişme olmadıgı müüddetçe gelme olasılıgı %51 şu andaki görünüme göre ançak fiyat 25.95 in üzerinde bir penetrasyon yani yükselişe girmedigi müddetçe bu teori varsayım çalışır ytd
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)