Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yazdığımda 18 TL idi şimdi 13.90 ulaşılmaz ulaştırmış yine
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Tekniğini demedim ali abi temel açıdan fiyat tespit Raporu önceki satışlar ihracat ithalat vs
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Sen yaz ben okurum ali abi
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()2 ay ardan sonra bugün çok yazdım bi uyarı yapayım dedim İnşallah ben yanılırım da rodri alan kazanır ben kacar
Yusuf° için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yeni kkegit birşey demek doğru olamz ama saatlik bakmak lazım o yüzden baktım. Diyorumki 7.50 ve 6.45 rakamlarında duvar var buraların altı biste giriş fiyatlarına düşürebilir tepki halinde 7.90 ve 8.06 rakamlarını direnç kabul edip 8.34 üstüne atması beklenebilir sanki bu mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Ne özrü ali abi aman ali abi selvaya baksana bi
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ozaman özür dilerim öyle ise bu birazdaha sığ bak şu biste yeni giren şirketlere bakımı ne demiştin ben öyle hatırladımdı o yüzden pardon
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Yanlışın var gaza bişey demedim sadece almadım
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Benim gazada sığ demiştin
Ama herşey nasip olduğu gibi birazda dikkatli olmak lazım bu iş risk çok kar ve zarar etmek isteyen küçük şirket alabilir bu iş tercih meselesi
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Sığ kagida artık yorum yapmiom
En güzeli yiyosa al demek yorum tutmuo kağıt firtlayip gidio
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bilanço önemli intema yazdığımda 8 felan mıydı neydi mesela şirket sürekli kar aciklarken üstüne karlılığını ne kadar çok arttırmış ona bakılmalı %900 büyüme yaşayan inveo ortada hdfgs ortada gözde de büyük karlar açıklamıştı yükseldi düştü iste
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Bimeksmi onu bilmiom o Kadar eski değilim borsada
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bimeks vardı bir zamanlar bir şirket 3 dönem üst üste zarar gösteremez gösterirse iflas istenir borsada dikkatli olmak lazımdır. Pufff olursun
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Ali abi selvaya hiç baktın mi ben biraz baktımda beğendim bakmadiysan bi baksana
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Takmaz olurmu
Takınca anlarsın grafikler bölümünde benim grafiklere bak bir hisse vardı gıda şirketi ne olmuş bı göz at istersen
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ucuz kardeşim niye düştüğünü araştırmak lazım en baba satış yemiştir. Güçlü kegitlar sığ olur işte yukselirken yavaş yavaş düşerken de aynı ama daha fazla düşmez gibi sanki haber felan yok ortada
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Sığ kağıt fk pd falan fistan takmio be abi gidio gevur malı
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Ucuzda ne demeye dusuo o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Gözde ucuz şuan ki durumunda
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bencede iyi bilir
Siyami için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siyami ()Yere vurup bir kere daha yükseltip rayına çekecekler . Kendi dertleri bitince . Vadesi zamanlaması kısa herkes şokken . Çelik hoca bu işleri iyi biliyor bildiğinin üçte birini veriyor ..
2BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ederine alınmayan %1000 ederine alınan %300 zarar yazar en fazla bu iş böyle riski alirken en fazla ne kadar zarar ederim bunu da düşünmek lazım
1BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Ederin olayım ali abi şu gözdeye bi bak yaw boş ver rodgrg :))