Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
3BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Bu kural genel bir kuraldır. Mesela gümüşte ciddi anlamda işe yaramış.
Sabır ve ne yapacaklarını tahmin etmeye çalışmak en önemlisi , bazen işe yarıyor.
Gümüş için VforVendetta• yorumu (2 ay önce) Cevap yaz
Konu: #27675587 Grafik detay ve yorumları
Çıkış dediğimiz belli asamalardan oluşur öncesinde düşüşün frenlemesi dipte bir süre dalgalanma ve dengelenerek seviyeye tutunma. Yatay yukarı hareketlerle bir miktar artış ve son aşamada sıçrama gelir. Takip ettiğim seviyeler elbette vardır ama ürün dipte ise bunu bir an once satış için değil çıkış aşamasında fiyatlamanin hangi bölgelerde hızlı hangi bölgelerde yoğunlaşarak yatay hareketini takip için izlemeye çalışırim.
Biz şu anda düşüşün frenlenmesi için uğraşıyoruz. Şayet gram bu seviyede tutunmaya devam eder se zaman gramın lehine işlemeye başlayabilir. Çünkü düşüş hızı kırılmış olur seviyede tutunmak için zaman kazanır. Saate 200km hızla giden aracı bir anda u dönüşü ile karşı şeride geçiremezsiniz.
https://altin.in/vforvendetta%E2%80%A 2/21
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()gıbı gıbı aynı zamanın cocuklarıyız, guzel yoruma lıke dansım o.)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Nereden hatırladın o parçayı :) Adana'da ortaokul zamanlarından kalma.
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Ahahah! :))
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Yékéké nimo yé ké lıkeee:)
6BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ha şöyle biraz nefes aldır :) Zaman gramın lehine işliyor . Tutunmayı başardı gibi , şimdi yatay yukarı inşallah. Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun dostum. Teşekkürler.
İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah. Teşekkürler.
Hasrettt için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hasrettt ()İnşallah hocam elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Rica ederim. Umarım işe yarar.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık hocam
9BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Çıkış dediğimiz belli asamalardan oluşur öncesinde düşüşün frenlemesi dipte bir süre dalgalanma ve dengelenerek seviyeye tutunma. Yatay yukarı hareketlerle bir miktar artış ve son aşamada sıçrama gelir. Takip ettiğim seviyeler elbette vardır ama ürün dipte ise bunu bir an once satış için değil çıkış aşamasında fiyatlamanin hangi bölgelerde hızlı hangi bölgelerde yoğunlaşarak yatay hareketini takip için izlemeye çalışırim.
Biz şu anda düşüşün frenlenmesi için uğraşıyoruz. Şayet gram bu seviyede tutunmaya devam eder se zaman gramın lehine işlemeye başlayabilir. Çünkü düşüş hızı kırılmış olur seviyede tutunmak için zaman kazanır. Saate 200km hızla giden aracı bir anda u dönüşü ile karşı şeride geçiremezsiniz.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Dostum ne diyeyim. Uygun noktalarda artışa dair bende yorum yapiyorum ama genel olarak hep şunu belirttim ben dolardayim ons beni tedirgin ediyor buna dair en az 30 adet yorumum var. İnsan üzülüyor . Ama şu anda bir tepki gelmesi lazim. Daha önce iki defa çıkış yorumu yaptım biri 25.950 usd den 27 usd hedefi verdim , 26.8 usd ye kadar çıktı . Sonra sustum. Son olarak 6.81 TL de hedef verdim onda da 7.18 TL gelebilir dedim 7.04 TL ye kadar çıktı.
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Haklısınız gerçekten çok tersde olan arkadaşlar var, Allah sabır versin inşallah amin.. kalp masajı da lazım, morel motivasyon yukseldecek samimi dostlar da lazım..
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Eline sağlık kardeşim teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah teşekkür ederim.
TANER_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Valla dostum kalp masajı yapıyoruz. Elimizden gelen bu.
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Elinize sağlık @VforVendetta•
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()6,75 TL test edildilirse şayet tekrar duruma göre yeniden güncelleyeceğim. Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()İnşallah diyelim mi? :)
13BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Kim bilir belki de yukarıda gap boşluğu kapatmaya gideriz. Yatırım tavsiyesi değildir.
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Size de hayırlı sabahlar. Rica ederim. Artışı ağırlıklı olarak kur sağlayacak bence. Dolar ciddi bir biçimde destek oluşturdu. Olduğu seviye de git geller ile güçlendirdi. Formasyon ciddi bir artışın yaklaşmakta olduğunu bana düşündürmektedir. Yani gram gümüşteki artış için ons değilde kurdan destek bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Öncelik sırasına göre en önemlisi o destek üzerinde tutunmak şu an bunu yapmaktadır.
İkinci aşamada kırmızı direnç hattı var onu kırmak gerekli.
Ondan sonra çıkış daha kolay olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Rica ederim dostum.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Teşekkür ederiz. Çıkışa gecer ise nereye kadar gider? Hayırlı sabahlar
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Emeğine sağlık Aras Abi Çok güzel çalışma, Kıymetli Bilgiler için Teşekkür ederiz...
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstad
2BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Eyvallah rica ederim.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)