Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 09:56:12
EUR 36.2498 09:56:12
USD 34.5944 09:56:12
ALTIN ONS $2692.6950 09:56:12

Konu: S3 detay mantıgı ytd

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Los'un 5 gün önceki tahmini..

Bu arada 5 gün önce burdaymış. Sanki kaç haftadır yokmuş gibi uzun geldi zaman.

İyi alışmıştım kafasını ütülemeye :)

LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trend_boy ()

İnşallah diyelim

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Faydalı olanlari pes ettiriyorlar:(Inşallah geri gelir

Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trend_boy ()

Evet yeni öğrendim siteye çok faydası olan iyi birisiydi üzüldüm açıkçası

Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Loş hoca istifa etti:(

Trend_boy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Trend_boy ()

Altın iyi gidiyor 1736 tutunarsa

0BeğenmedimŞikayet

Gulsoy ()

Tavsiyeniz için çok tşk ederim.. ters dönebilirsek şayet bu tavsiye üzerinde yürüyeceğim. emeklerinize sağlık

Varabey için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Bu güzeldi sn siyami teveccüh için tşkr

Siyami için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Bence suan sabirli olursaniz diplere yakin sayiliriz. Eger ki buralardan donus yaparsa ve 25.66 uzerine atarsa cok guzel kar yaparsiniz.

Sadece olasi kotu senaryolar var onlar olursa can sıkabilir. Hizli dususler hizli yukselisler getirebilir.

Hafta icinde olaki 20.8 lere kadar sert dusus olursa ve ordan 23.2 ustune atarsa benim icin dusus komple bitmistir sonra arkasindan sirasiyla 24 25 diye gideriz insallah.

Benim korkum kademe kademe dususler yapip insanlari daha da cok yildirmaya calismalari insallah boyle birsey olmaz dedim. 3 aydir ben bile yıldim artik.

AyZeyDam için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Sn lale bu strateji global trade stratejisi kar zarar kabul çevrimidir tesadüf mantıgı trade de kabul görmez bol kazançlar ytd

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Siyami ()

Hocam sen buraya çok fazlasın ))Çok ciddiyim . Ali gel okulu gibi izah ediyorsun okuyan yok . efsaneee ler çok

0BeğenmedimŞikayet

gürler ()

eyvallah hocam kısa vade yüklü bir hata yaptım 25 inde tapu var 6,93 ten girdim bir hafta önce zarar büyük

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Dip dalgasını tamamlarsa ki onun için rakam 22.73 ile 20.53 den yukarı çıkışla 25.38 yok spek iyice ezecem dedi bu süreyi eylül başına uzatır sn gürler ytd

gürler için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AyZeyDam ()

Sağol hocam 12bin zarar var nasıl çıkıcaz bu işin içinden

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Kardesim benim bir tane cizimime gore bu hafta dip olmali ve burdan sonra yukselmeli fakat dip kismi pazartesi gece geldi ise arkasindan alim yapilmamasi ve rsi deki uyumsuzluk acaba biraz daha geri cekilcek mi diye dusunduruyor ama hafta kapanisi olumlu olursa insallah haftaya belki guzel seyler konusurz. Olumsuz olursan dip biraz daha gelebilir. Ytd

AyZeyDam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

umut vadediyor gibi bakalım

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AyZeyDam ()

Hocam herkesnaynı soruyu soruyor biliyorum ama ne zaman bu yükseliş başlar hep aşağa gidiyor

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Kardesim simdilik 23.63 sonra 23.76 sonra 23.85 ve 24.05 son bende daha yukarisi icin once rsi de ki uyumsuzlugun bozulmasi lazim gibi geliyor. Ytd

@Lale_ kardesim yukardaki gibi olabilir diyebilirm.

horozcu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Güzel tavsiye için teşekkür...

Benimde düzlüğe çıktığımda yapmak istediğim strateji böyle. Bilen birinden aynı şeyi duymak "doğru strateji kurabiliyorum" özgüveni i verdi.

Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Haklisiniz hocam elinize saglik. Bende guzel bir alim yaptiktan sonra uygulamaya calisacagim bakalim.

0BeğenmedimŞikayet

gürler ()

hocam kısaca kısa vadede gümüş ne olabilir 10 - 15 gün

0BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Bende @LosAnarquista_60 'a soracaktım. Umutlandık ne dersin, diye :)

horozcu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

horozcu ()

yukarda gidebileceği yerler nereler hocam

8BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Şu anda 2020 den gelen dip c2 dalgasını yaşıyoruz sn los anarquesta ve bu dalganın dibi 18.7 tepesi 30.9 dur usd dip 6.84 tepe 8.78 dir parite mantıgı ile ve rsi zincirinin yönüyle birleştiridiginde sermayenin %30 ile al sat %15 ile al yat %55 ile dip kovalarsanız panikten uzak rahat bir hobiye dönüşür bu işler sermayenin büyük kısmıyla yapılan dip tepki hareketleri sermaye çogaltmaya al sat kısmı ara dengeye al yat kısmı ego tatminine sebebiyet verir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Mevt ()

Çok teşekkürler hocam

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

23.2 saglam destek kolay kirilmaya bilir. Simdi yukari bakmak lazim zumrem ama geri cekilme olabilir yine 23.2 ye kadar asagisi bence tehlikeli ytd

baloğlu2929 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Bence haklisiniz sayin hocam. Alim satim islemlerimi genelde sattiktan 1 ay sonra gelir sonra 2 3 haftalik yukselis tepesinde satiyordum. Satisi kacirirsam diger tepeye kaliyordu. Dusus derinlesti dun de alamadim gerci alsaydim dun 24 de full cikis yapardim.

Dediginiz gibi bende parca islem al sat belli kismiylada al yat yapmak istiyorum.

23 eylulde terste kaldim 27.2 ons dan almistim ocak sonuna kadar al sat ile 25 lere indirmistim. Son satisla da 23 lere inmisti ortalama maliyetim. Simdi biraz daha alttan alip ana parayi al yat kismina kar kismini da al sat kismina vermek istiyorum. 20.8 gelirse guzel bir oralama olacak bakalim kismet diyelim simdilik :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Alt destekler
1725
1715
1706
1693

Direncler 1736, 1754 , 1766 ustune atarsa yukselis icin olumlu

1736 altinda kaldikca yukselis icin olumsuz. Ytd

Mevt için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Onslar sistamatik bir şekikde 72 saate bir maxsimum olmak kaydı ile al sat fırsatı verir sn losanarquesta ve işlem yapanlar arz talep degesine bakarak fiyata takılı kalmadan işlem yaparlar sermayenizi bölerek işlem yapınız diger türlü hiç alamayan veya hiç satamayanlar grubuna üyelige dönüşür işiniz sn los anarquesta benim büyük sermayem hep düşüşleri orta sermayem al sat küçük sermayem alyat için vardır keşke diye bir cümle kullanmamak için taktik bence bu ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum