Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
1BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()Safyada her denilene atladığım içinde zarar üzerine zarar yaptım bu açıklama çok iyi oldu bana. btc 60binlerdeyken girdim mahvetti beni. şuan seni takipteyim :)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bak sayfada takip etmek istediklerini takibe al ve yorum yazma alanındaki anahtara(ayarlara) bas. Sadece takip ettiklerimin yorumlarını gösteri seç.. böylece sayfa yogunlugundan kurtul..
Sonra da asla stopsuz işlem yapma. Kırmızılar direnc yesiller destek. Satarken direncin az altında sat, stop koyarken yeşilin altında stop koy. zarar cıkartcam derken daha da zararetme lütfen..
Hayal_Ebrar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()Yüzde 60larda :(((
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Zarar ne kdr yüzdesel?
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()Çok ütopik şeyler istemiyorum zarardan çıksam bana yeter :)
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Doğru adres kardeşim uçuk kaçık hayaller yerine lost olasılıkları dile getiriyor
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()Zarardan çıkmam lazım ve bu gün seninle dego aldım ve mutluyum. bu közde kazanan taraf biz oluruz inş
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sunu unutma benle alsat yapacaksan asla stopsuz işlem yapma. En güzel destek 148 lerde ama seni cok üzer. Ben anlık manevra bile yapabileceğim için suan stopsuzum reef de. İnşallah seni de üzmez
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()2 bin usdt girdim aşırı üzmez sanırım :)bu zaman kadar kaybettiklerimin yanında
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()158 nasıl ? Stop olursan seni üzer mi?
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()Ayyy kaça koyayım kafam karıştı şimdi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()172 üzeri günlük kapanıs sart.. öyle stop koymayım deme...
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()O zaman stop koymadan direk hedefe odaklanıyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kesinlikle... Dananın kuyruğu kopma noktalarına gelebiliriz her an.. hangisi calısacak bakalım... kulp mu tobo mu... her ihtimale karsı gardımı aldım
@mevlutefe
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Geldi okudum alım yapmıyorum zaten fıs coin aldım bir parça o da btc den ayrı takılıyor :) fikir almadan yola çıkmam
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bu aralar sıkı takip şart hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sana yazdıgım gelmedi mi? @aspar ile değerlendirme yaptık kesinlikle kontrol etmelisin... cok cok dikkatli ol...
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()En yakın suan 161 de bir ara destek var.
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Ne çok dua alıyorsun sen maşallah diyelim :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yeşiller destek. Desteklerin biraz altına koymalısın cunku desteğe dokunup tekrar yükseliş verir coinler. Stop patlar izler kalırsın..
0BeğenmedimŞikayet
Hayal_Ebrar ()Stop kaça koymalıyız. bu işlerden anlamıyorum. ilgin için çok teşekkür
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()@Hayal_Ebrar