Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()İlk seviyemiz geldi bakalim digerine yolculuk yapacakmi.
Gramcilar yarin dolari gormeli bence.
Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Serısı ()Mesaj yanlışlıkla gitti mesaj okurken
Serısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serısı ()Bu 1812 kıramadı gözü aşagılarda FX olanlar dikkat etsin ytd
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Bol kazançlar
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ben teknikten çok grafiği analiz ediyorum ne yapmaya çalışıyor gibi.. çünkü teknik (indikatörler) tam sağlıklı sonuç vermiyor... mesala fibo değerlerine bakıyorsun örneğin 27 gitmesi lazım ama bakıyorsun 26,40 tan dönmüş... rakamalrı atıyorum.. içimioku bakıyorusun düşüş devam edecek görünüyor ama yukselişe geçiyor içimioku senkospen çişzgileri tekrar kesişene kadar yukseliş hedefinin yarısına gelmiş oluyor ozamanda dipten alamamış oluyorsun... mesala son ons düşüş grafiğinde kijunsen- tenkanseni bulutun üstünde kesti bu derin bir düşüş manasında değildir ama görüyoruzki derin bir düşüş oluyor... bollinger bandına bakıyorsun alt çizgiye değdi dönebilir diyorsun alt çizgi aşşağı veya yukarı uzadıkça uzuyor... vs uzatmayayım.. bol kazançlar.
rknydn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Yok ben bu formasyonun savunucusu değilim. @xxbirzamanlarxx ın 1680 beklentisinin gerekçesini anlamaya çalıştım. Sağolsun @Clane grafiği netleştirdi. O beklenti için erken. Bu tür formasyonlar herzaman çalışmaz. Ama 1680-1560 rakamlarınıda akılda tutmak lazım.
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Diyebilirsiniz sanırım. Eğer tutundu ise 1758 tabanlı 21 veya 27$ lık artış olabilir. Ama Bugün değil. Asya satış yapar mı onuda bilmiyoruz. Pazartesi sabahı daha net görülür. Ytd..
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Yarın ABD 1 trilyon paket onaylanacak. 1764 tutundu diyebilir miyiz? 27 dolar mi çıkabilir bu gün.
rknydn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Teşekkürler. O zaman bu formasyon için üçüncü bir 1680 dönüşü yada 1520 dönüşü gerekiyor. Bu 1680 beklentisini açıklar @xxbirzamanlarxx emeğinize sağlık. Saygılar.