Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bu hafta ilginç bir şey yaşıyorum. Özel kurum iptal. Bankayı da arayamadim. Tatildeyim. Kuveyt ne yapıyor anlamak mümkün değil.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Çok bekletmeseler bari. Rezil rüsva etti ya:(( teknik grafik pc açasım yok... sinirim bozuldu. Beklersin bilirsin ama bir umut vardır ya hani... 6.17 görmüş anlık. Kuveyt actirmadi bile belki emir verenler almıştır.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Altın ons 1650 yada 1560 görmeden
Dönmeye cek gibi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İğne de iğne şimdi :)) önceki marubozu üstüne kötü gitti malesef ekrandan taşacak. Zaten daha öncesinde kayan yıldız beni korkutmuştu ama napalım
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hay ben o igneye ne desem acaba? :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şimdilik tam olarak hızla gördüğü seviye 22.38'ler malesef.
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Görüşmek üzere inşallah
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet bence tüm alanlara yayın emtia ya da borsaya daha yakın olan sanallar tarafına
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Evet çalıştı hemen hemen %80 den fazla Başarı oranı mevcut olabilir çalışmalar güzeldi
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben keyif alıyorum aslında uğraşırken. Şimdi sizinkilere de bir baktım gayet güzel çalışmalarınız varmış elinize sağlık devam edin mutlaka derim
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İnşallah bakalım
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben de çok memnun oldum beğenmenize sevindim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Görüşleriniz için teşekkür ederim bilmukabele sizden de inşallah.
Malesef moral bozan çok bazen ben de yazmamak istesem de sonra vazgeçiyorum. Siz de çalışmalarınıza devam edin en azından kendiniz için
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Allah razı olsun senden ozaman ben eskiden çok yazıyordum. Kendimi geliştirmeye çalışıyordum. Bu ara bıraktım biraz çalışmayı paraları ticarete baglamadigim için giresim gelmiyor al sat yapmadan çalışmanın zevkine varamiyorum. özellikle BIST sayfasinda çok yazmıştım. İyi insanlar la karşılaştım burada sende iyi düşünceye sahip birisin profiline baktım. Fakat burada abuk sabuk insan da çok moroloni bozma benim gibi ben kıldan tüy kapan bir insanım hemen moralim bozuluyor girmiyorum BIST en iyisi al ya keyfine bak yapıyorum çok ufak miktarla
Çok yazmamayayım seni tanıdığıma çok memnun oldum grafiklerin ender herkes okuyamaz böyle tebrik ederim ben de birşeyler kaparım sayende inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Allah hayır versin gümüşün keyfi yetene kadar bizim gözümüz patlayacak(dereye su galinceye kadar kurbağa ın gözü patlatmış) :))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Spenk bizi bizi yıprattı abi o kadar teknik ile uğraşıyorum, sayfada diğer teknik ile uğraşan veri yorumları paylaşan değerli insanlar var ama hiçbir şey doğru düzgün gitmiyor. Bu iş büyük oyuncuların elinde malesef oyuncak oldu iyice
ABÎDÎN_TAHÎR_DEN_SÎTEYE_SELAM_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ABÎDÎN_TAHÎR_DEN_SÎTEYE_SELAM_ ()Grafiklerde şaşırdı, hangi formasyonu yapacağını. Tombul iyi oynuyor.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Allah razı olsun başkan ya ne spenkmiş ne yapacağımızı şaşırttı valla.
ABÎDÎN_TAHÎR_DEN_SÎTEYE_SELAM_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Anladım zaten ustam sıkıntı yok.
Devam ediyorum her geçen gün bir şeyler katmak iyi oluyor giderek daha da ama ihtimal ve detaylar bitmiyor yine de keyifli ve daha çok tecrübe kazanmak güzel, umarım sen de giderek daha iyi şekilde geliştirirsin. Bu çalışmalar ile zaten paradan çok fikirsel ve bilgi anlamında bir şeyler katmak istiyorum sayfaya kar sonraki mevzu benim için
0BeğenmedimŞikayet
ABÎDÎN_TAHÎR_DEN_SÎTEYE_SELAM_ ()Wolvof. off off da olsa sana birşey olmasın be Patron. Sağlık olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Tanımıyorum yazacaktım yanlış olmuş
Rica ederim kendini geliştirmeye devam et bence ben senin kadar değilim daha
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi işler sıkıntılı 26.50 yi kırmak gerekiyor yoksa vurgun yapabilirler karıştı Wyckoff çalışırsa kötü. ytd
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) teşekkür ederim takip edeceğiz artık
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Vurguncu merhaba vurgun zamanı yaklaşıyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ():)) Allah iyiliğini versin. Seninkiler gayet iyi...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim Çakıl :)
Sarı olan Cehennem Çukuru
Ya da Dabbetül arz olabilir
Ya da senin bir isim önerin varsa o da olabilir :)
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Şimdi gördüm eline emeğine sağlık,
Güzel isimlerin var yıldızların yolu mavi yukarı ihtimal ise
Bu arada sarı aşağı ihtimalin ismi ne ola?
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim. Daha fazla ihtimal ve çalışmam var ama bakalım günden güne de artıyor. Hayırlısı olur inşallah. Bereketli kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Seni tanıyorum ama Güzel yorumlar ve garafik okumların var. Kolay gelsin önce sabır tabiki bu iş
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kardeşim ben teşekkür ederim inşallah sonu iyi olur
Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)