Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:07:55
EUR 35.9598 02:07:55
USD 34.5492 02:07:55
ALTIN ONS $2717.4500 02:07:55

Konu: BTC G. Kelebeks Oluşumları 1W (Boss. V_Paradoks)

Bazı ac¸ıklamalar u¨zerinde yazmaktadır.
Haftalık grafik üzerindeki çalışmamdır.
C noktaları 41.xxx-60.xxx seviyeleri arasında olabilir.
Şu an bulunduğumuz seviyede C hareketi içindeyiz.
En o¨nemli tarafı ise gec¸en hafta olus¸an ve bu hafta kapanıs¸ında
teyit almak u¨zere olan Bull. Engulfing yani Yutan Bogˆa olus¸umudur.
C¸ok degˆerli bir trend do¨nu¨s¸ sinyali olabilir.
Yine de 41.5xxx-43.xxx u¨zeri kapanıs¸lar o¨nemli olacaktır.
Nihayetinde devam ederse 60 bin civarına ulaşma ihtimali olursa
bi 2'li Tepe yapma potansiyeli kayda degˆer olabilir.
Yatırım tavsiyesi degˆildir sadece fikirsel amac¸lıdır.
Bu çalışmaya göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım.

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

5BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhaba dostlar. Bence bunu ciddiye alın derim. Eğer Elliott sayımları doğru ilerlerseydi 53 altına hiç inmemesi gerekirdi BTC'nin.
Btc ye bu olursa Altlara ne olur bilemiyorum artık. Lütfen hafife almayın. Hem negatif uyumsuzluk var hem de haftalık. Bu durumlar önceki zirvede de vardı. Son biraz yükselişler verse de OBO sağ omuz potansiyeli var olacak. Oldukça olumsuz durumlar var Btc için. Benden uyarması. Kesinliğini bilemeyiz sonuçta hiç bir şeyin garantisi yok ama göz göre göre de bu durumu görmezden gelemem. ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkürler abi. Benim çalışmayan da var sonuçta teknik grafikler ama ihtimal olunca da insan paylaşmak istiyor. Aylar önce oluşturduğum bir grafikti uyumlu gitmesi biraz can sıkıcı oldu açıkçası yine de inşallah terste kalanlar varsa bir fırsat daha verir eğer böyle olacaksa. Burada açıkça 2'li tepe de diyebileceğimiz bir oluşum var açıkça ama boyun çizgisini kırmadıkça da çalışmayacaktır. Diğer taraftan rsi Haftalıkta negatif uyumsuzluk vardı o konuda olumsuz bir durum malesef önceki zirvede de vardı ve iyi olmamıştı. ytd

Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel olur ama elinde sanal varlık olanlar için de çok ağır olur malesef. Ama Btc bu 3 5 ayda değişiyor bildiğimiz gibi. ytd
Teşekkür ederim değerli görüşlerin için sn @Luciferr01

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

18-20 k eski tepe. Olur mu ? Olur. Ne zaman olur? Onu rabbim bilir. Ama olursada muhteşem olur. Uzun vade çok güzel alınır: ev araba arsa bağ bağçe kolumdaki altın saat boynumdaki kolye alayı basılır ve yatılır.

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Kardeşim eline sağlık
Olabilir
Çünkü genelde böyle çizdiğin grafikler çalıştı
Ben öyle gördüm ytd

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İyi akşamlar değerli arkadaşlar.
Aylardır en çok korktuğum Btc haftalık grafiğim. Sizce bu olur mu olmaz mı olursa neden olur olmazsa neden olmaz? Fikirlerinizi almak isterim. Yatırım tavsiyesi olmadan

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Arkadaşlar 3 aydan daha uzun zaman önce bu sayfada bir şeylere umut olabilmek adına yazmış ve grafikler paylaşmıştım. Şimdi gördüğümüz üzere nerelerde Btc ve tüm sanal varlık piyasası.
Bu grafiği de tekrar atıyorum artık önemli rakamlara gelmiş bulunmaktayız çalışmamda yazan. Her ne kadar böyle olsa da çalışmam, Btc de ath seviyelerinde ve çanak tamamlanmış olduğundan kesin şuradan döner buradan düzeltme olacak yok ayı başladı başlayacak demek doğru olmaz ama yine de dikkat etmek lazım. Yatırım tavsiyesi olmadan Bol kazançlar cümleten

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Haftalıktakini de buraya atayım.ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

38750 altında 32-33 lere kadar potansiyel var ama üzerinde kaldıkça 49-50 lere kadar devam edebilir.
Yani altta kalırsa 38-34-32 bandında bir seviyeden olabilir. ytd

Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Nerden dönebilir hocam

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Esasen ben yükseliş onayı için retest bekliyordum ama garantisi yok yine de beklerim çünkü aşamayan güç toplaması lazım. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Hocam sizce btc bu gece yarın yada 37k 36k testi gelir mi yoksa burdan tekrar yukarı döner mi 40 42k bandina

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Buna bakmak istersen @Luciferr01 hocam C seviyesi 41. xxx-90. xxx arasında olabiliyor. Burada Cypher, Butterfly ve gartley ihtimalleri birarada. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ichimoku gel de içimi oku.
29 Temmuz günü güçlü yükseliş sinyali vermiş.ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şöyle bir teorik güncelleme atalım. Yatırım tavsiyesi olmadan, teknik analize dayalı fikirsel nitelikte bir kurgusal senaryo.
Senaryolar önemlidir.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Güzel hatırlatmalar ve katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bu tarz spekülatif bir piyasada teknik bir yana her şey beklenebilir tabiki sert yükselişler ve düşüşler de kaçınılmaz olacaktır her zaman. O yüzden dediğin üzere temkinli olup stoplu çalışmayı öncelikle ana parayı korumayı unutmadan hareket etmeli herkes. Bol kazançlar iyi geceler ve güzel haftalar dilerim.

vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Geri çekilmeler arada sert olacak. Tepeye az adamla gitmek daha kolay ve daha kazançlı. Yani 44500 civarı gün kapanışı ile haftalık teyit geldi mi zaten daha btc zor durur. Ama yinede herşeyin mümkün olduğu bi piyasada Çelik yelekle gezmek gerekir. Tekrar eline sağlık bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Est. Teşekkür ederim görüşleriniz için.
Bu hafta geçen haftaki mumun üzerinde bir kapanış teyit alması için yeterli oluyordu.
Tabi şöyle 41.5-42-43-44 binler üzeri kapanış alsak hem gün hem hafta hem aylık olarak çok daha güzel olacak ama olmasa da farketmez. Deiğiniz şekilde de olabilir. Geri çekilmeler olursa da retest olarak bakılabilir belki de. Lakin trend dönüşü ve boğaya döndüğümüze inanıyorum çok ekstrem bir şey olmazsa. ytd. Bereketli kazançlar.

vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Emek var çok fazla eline sağlık, takibe değer çalışma.
Teyit mumunu kapanışta ayara getiredebilirler ama arkasındaki mum yeterli olmasada zaten uzun vadeli bi grafik olduğundan diğer haftadaki mumda yutanı teyit eder.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim. Bol kazançlar.

VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

VeterinERsin ()

Teşekkürler @BossVurguncu

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

12-24 ay içinde olabilir. Aslında bu teorik bir çalışmadır. Garantisi yoktur. İlerleyen zamanlarda belki durumlar komple değişebilir. Hatta C seviyesi tekrar değerlendirince 60 binleri aşarsa 72 ve 90 binler bile olabilir o da Cypher oluşumu nedeniyle. Lakin 60 bin civarında çanak yapmış olacak ve kulp hareketi de gelebilir devamında. Yani şimdilik bu biraz öylesine deneysel bir çalışma ama yine de bir senaryo olmalı diye düşünüyorum. ytd

VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

VeterinERsin ()

@BossVurguncu D için bir zaman tahmininiz var mı acaba.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şu an ilk destek seviyesinde. Daha aşağıda kalırsa 40.600 ve 40 bin destek seviyeleri var. Lakin Günlükteki Gartley oluşumu sebebiyle
41.550 ve 41.340 altında kaldığı sürece
38.750 ve daha altında 37 bin dolara geri çekilebilir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Hocam btc destek kaç şuan?

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

T. wiev'de bakınca benzer 2 çalışma daha varmış benimkine benziyorlar, lakin tam olarak aynı değildir benim çalışmamda farklı olan bir çok yön vardır. Hem daha detaylı hem 2 ihtimalli hem de yutan boğa detayı ile ayrılmaktadır. Bugün kaç tane grafik attım teşekkür edenler beğenenler güzel görüş sunanlar baş tacıdır. Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim.

Erbil07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Erbil07 ()

Teşekkür ederim @BossVurguncu hocam çalışmaların ve gayretin takdire şayan emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Neresi intihal boş yapma varsa bize de at bilelim. Kaç tane grafik paylaşmışım bak bakalım hepsi kendime aittir.
İftira atma.

Midland için cevaplandı (yorumu göster)

-2BeğenmedimŞikayet

Midland ()

İntihal...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum