Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:20:29
EUR 35.9598 02:20:29
USD 34.5492 02:20:29
ALTIN ONS $2717.4500 02:20:29

Konu: BTC G. Kelebeks Oluşumları 1W (Boss. V_Paradoks)

Bazı ac¸ıklamalar u¨zerinde yazmaktadır.
Haftalık grafik üzerindeki çalışmamdır.
C noktaları 41.xxx-60.xxx seviyeleri arasında olabilir.
Şu an bulunduğumuz seviyede C hareketi içindeyiz.
En o¨nemli tarafı ise gec¸en hafta olus¸an ve bu hafta kapanıs¸ında
teyit almak u¨zere olan Bull. Engulfing yani Yutan Bogˆa olus¸umudur.
C¸ok degˆerli bir trend do¨nu¨s¸ sinyali olabilir.
Yine de 41.5xxx-43.xxx u¨zeri kapanıs¸lar o¨nemli olacaktır.
Nihayetinde devam ederse 60 bin civarına ulaşma ihtimali olursa
bi 2'li Tepe yapma potansiyeli kayda degˆer olabilir.
Yatırım tavsiyesi degˆildir sadece fikirsel amac¸lıdır.
Bu çalışmaya göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım.

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim bereketli kazançlar

AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim. Açıkçası en iyi çalışan grafik analizlerimden birisi hatta uzun vadede en iyisi diyebilirim. İnşallah hayırlısı olur diyelim. ytd

AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Para kalmadı cidden kimsede

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Alt yorum şimdi oldu sanırım @Luciferr01 ustam 7 ay kadar olmuş konuşalı

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Bence parça işlem için uygun seviyelere gelmek üzere ytd tabiki sizin fikirleriniz grafiklerinin yol gösterici elinize emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şuradan da bakabilirsiniz ama illa 17-18 gelir diyemem lakin teknik olarak en iyi bölge 20-16 bin dolar arası seviyelerdir bana göre teknik olarak. Ytd @AsyAda @gumusunfendii

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu neredeyse 1 Yıllık uzun vade btc haftalık grafik çalışmam gayet net bir şekilde çalıştığı için şu an dipleri görmüş olma ihtimalimiz yüksek ama dediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle 25-27-28 bin usd yi aşması ve üzerinde kalması gerekir yükseliş trendine dönmek için yoksa tepki olarak kalacaktır yükselişler teknik anlamda. ytd @AsyAda @gumusunfendii

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet @SÜPHAN dostum bu yorum sorunuzun cevabı. ytd
Ben teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Hocam alt yorumda arkadaşa cevap olarak yazmışsınız. Şimdi gördüm cevabı. Teşekkür ederim.

SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SÜPHAN ()

Emeğinize sağlık hocam. Kusura bakmayın hocam grafikten anlamadığım için soruyorum. D ye gelmeden bulunduğu konumdan yukarı çıkma ihtimali varmı.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yukarıya dönse bile 90 bin geçilmediği sürece aktif olmaya devam edecek ama aşağıda 28 bin kırılmadıkça D noktası gerçekleşmez.

abdullahhaci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

abdullahhaci ()

kanatın yukarı aşağı olması
etkili

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kardeşim ne olduğunu ben biliyorum zaten genel olarak yazdım.
Kelebeks yazmışım orada. Yani çoklu harmonik. Yarasa var Gartley var içinde Cypher var. Ve şu an aktif olan Cypher. Şekil olarak hepsi kelebek. Şu sayfada bu harmonikleri en çok kullanan biriyim bu çalışma 5 aylık. Yorumumun bir alt yorumuna bakman lazımdı güncrelindeki grafik için.

abdullahhaci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

abdullahhaci ()

yarasa bu kelebek değil

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ne kötü bir durum. Bile bile lades olmak. Aylar önce attığım alt grafikteki formasyon hala aktif. Daha da fazla böyle gitmesin böyle bitmesin inşallah. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet 3. Tepe gelebilir çok haklısın. Az önce yeni yaptığım bir çalışma biraz içimi rahatlattı.
Belki de kısa süreli ayı şu günlerde bitmiş olabilr sanırım tekrar boğaya dönüş yapmış olabiliriz ama yine de ihtimal aklımızda bulunmuş olsun. Yoksa baya korkutmuştu beni yeni ihtimali bilmeseydim. ytd

$MaTRaX$ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Tsk ederim hocam hayirlisi olsun insaallah herkes kazansinm

0BeğenmedimŞikayet

$MaTRaX$ ()

İste burda risk devreye giriyor. Herkesin risk algisi farklidir. Riske ettigin kadar ya kazanirsin ya kaybedersin.

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Cikarsa arkasindan bakip kaliyorum duserse mal elimde kaliyor zararina:)insanogluyuz hocam

0BeğenmedimŞikayet

$MaTRaX$ ()

Burda belirsiz bi durum yok. Nakitteysen bekle. Zaman problemin yoksa maldaysan ve zarardaysan bekle. Hepsi bu. :))

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Hep bir belirsizlik neyapacagimizda sasirdik. alsak dert satsak dert

1BeğenmedimŞikayet

$MaTRaX$ ()

2 li tepenin dususu zaten oldu. Tepeleri 3 leyecektir. :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim dostum. Amacım görmezden gelinmemesi hepimiz adına iyi olur. Yoksa herkes çok kazansın ben de isterim gönülden.

maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla bu olursa BTC'nin helvasını bile yiyecek para kalmaz çok temkinli olmak lazım.
Açık açık bir 2'li tepe var. ytd

1BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Elinize saglik hocam. Cogunluk yukselis bekliyor sanirim dikkat edilmiyor.

1BeğenmedimŞikayet

maxmax35 ()

Bizde düşmesini istemeyiz elbet fakat teknik ne diyorsa onu söylemek lazım. Zamanında malı satıp zamanında almak lazım. Doğru bildiğini her zaman paylaş dostum. Bu tarz bilgilere ihtiyaç var her daim.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Malesef öyle. Lakin bir önceki dipte 28 binlerde iken, boğa başlayacak diye ilk uyaran bendim bu sayfada. Ama ben gördüğümü yazayım da kale almak isteyen alır. Olur olmaz demek zor ama ihtimal varsa paylaşılır hep olumlu hayal aleminde yaşamaktan gözümüz görmüyor bazı şeyleri. Ha olur olmaz ama bence yüklü riskler alınmaz şu saatten sonra inşallah sonu iyi olur diyelim. ytd

maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

maxmax35 ()

Kardeşim burada düşecek dersen kimse yüzüne bakmaz. Ben seni anlıyorum. Söylediğin ihtimaller tutarlı. Başarılar dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yazdıklarım sayfaya mı düşmüyor ya da pek okuyan anlayan yok her halde peki. yyd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum