Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (82)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()grafiklerin ile coşturuyorsun burayı farkında mısın
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Bastacisun gral:)
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bazen bana da sorduğunu hatırlıyorum :) galiba temenni ediyor dostum olsun bakalım ama kesin konuşmamak tahmin ve destekleyen durumlar varsa ortaya koymak daha doğru olur tabiki yoksa başka arkadaşların yapacağı işlemler açısından risk oluşur. ytd
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Allahına gurban senin gakkoş
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Kesinlikle iyi niyetlidir onda şüphe yok da yakışmıyor be kardeş iyi ben sana sorayım bir kaç abime sorayım sonra gelip diyeyim. Uçuyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu:)
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Hb topragim kac gündür sessiz sessiz seni takip ediyorum süpersin emeğine yüreğine saglik
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ve aleyküm selam kral güzel hafta sonları
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Aleykümselam toprağım sende hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu iş uçacakla kaçacakla olmaz kral biliyorsun iyi niyetli bi arkadaş olduğunu düşünüyorum ama belki zamanla daha dikkatli olur...
1BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Selam qleykum has topragim hg gumus sayfasina
2BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Selam aleykum kral onu sal ya o hiç bir şey bilmiyor istersen gir profiline aksama kadar senin gibi isi bilen insanlara gumus falan ne olur diyor akşam gelip uçacak diyo onu sal :)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşmakas42 ()Çok iyi olur tersten kurtulur çoğu kimse
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı inşallah diyelim. Neden pazartesi o derece yükseliş bekliyorsun?
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Neyse ki bu biraz daha makul bi oluşum kısacık vade için. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()biliyorum söylediklerinde de haklısın yazarken güvenmediğini belirtiyorsun zaten
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şöyle üstteki ve alttaki ihtimalleri de olsun yine de.
Normalde yukarı kırılması beklenir.ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu da flamanın tepesindeki alçalan kama/takoz.
Ben 1 saatlikte aldım.ytd
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Dur şunu bi kaydedeyim. Lazım olur:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim. Ben gördüm ama atmamıştım sen istedin diye attım açıkçası bu gümüşte bayrak ve flama tarzı şeyler pek çalışmıyor ya da tam çalışmıyor gibi genelde ama bunun olasılığı daha yüksek bence. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Ellerin dert görmesin dostum direğin sağ tarafta olanı daha iyi yakışıyor sol tarafta olan direği sil gitsin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Zeki2323 bu senin belirtmek istediğin sanırım yaklaşık olarak?