Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (82)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İyi bari zarar olmamasına sevindim çoğu kişi terste kalırken zarar etmemek lüks cidden
___Hakan__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___Hakan__ ()Aynen katılıyorum inşallah son dip hareketleri olur. Benim zarar yok nereye kadar düşerse düşsün zarar etme ihtimalim 0 o yüzden rahatım:)))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmm evet bir de bankaların o saçmalığı çıkmıştı bunu yapmaları çok yanlış bir şey o kadar paramızı güveniyoruz onlar bizim paramızı korumuyorsa ne anladık nasıl güveneceğiz?
Yalçın6060 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Eskiden banka satış için emir alıyordu şimdi almıyor:(düşerken de maşallah patır patır düşüyor hızına yetişemiyoruz
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tabi aldığımız seviye altına da aldığımız miktar kadar stop koymak da çok önemli. Teşekkür ederim güzel görüşleriniz ve beğeniler için. Bol bereketli kazançlar :)
1BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Size de 3 like vermişim zaten fazlasını kabul etmiyor teşekkürler cevap için
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bazen beklemek de güzeldir Boğamız da trene az bakmadı :) risk alınacaksa da küçük parçalarla deneme yapılması makul mantıklı olur. Böyle testere piyasada full işlem akıl alacak iş değil. Testere bir yere keser sonunda ama nereye hala belli değil. İnşallah millet zarardan çıksın kar alsın da isterse sonra iyice düşsün.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sevgili dostum est. ne üstadı...
Sakinliğimizi ve sabrımızı korumaya ve yeni ihtimalleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Asla çıkmadık candan umut kesilmez biz neler gördük bu gümüşte. Düşecekse de hızlıca düşüp çıksın. Ben bugünkü gibi hızlı yukarı ya da hızlı aşağı hareketlerin kalıcı olmayan tuzaklar olduğunu çok tecrübe ettim. İnşallah güç toplayıp çıkarız diye dua ediyorum. Ama her şey beklenebilir bu piyasalarda. Daralan bir üçgen vardı genellikle üçgenden yukarı çıkmadan önce alta bir güç toplama hareketi de tecrübe ettim çoklukla. İnşallah diyorum umutsuz değilim. Zarar çok mu abi?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hatırlayan var mı bilmem her Teşvik paketi haberi sonrası teşvik paketi haberi varsa ben kaçar diye ironi ile karışık bir şeyler anlatmak isterdim millet kızardı :) ama her teşvik spekülasyonundan sonra düştü düştü düşmüştü ama yine de paket haberiyle alıyordu millet :))
1BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()Yazdıklarınızın aynını düşünüyorum da gümüşte alsat yapmasak kazanamayız dedik alta düştük hem de bayağı alta.
Korkumuzdan bir haftadır 6.75 ile 7 arasında defalarca gidip gelen gümüşe trene bakar gibi baktık :)beklemek en iyisi gibi bu durumda ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
___Hakan__ ()Bugün gelen istihdam verisi beklenenden 75 K fazla geldi. Bu düşüşü görüp veriden haberi olmayan birine sorsan veri 750 K fazla gelmiş olabilir derdi herhalde. Piyasayı iyi sallıyorlar gerçekten sevinemesemde takdir ettim yani:)))
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Üstadım birsey soyle zamanım yok
Zamanım olsa isterse 4 olsun
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hepsi dümen güvenme zaten :) geçen fedden sonra yükseliş olacak gibi düşündürdüler dün tam tersi konuştular bugün yine korku var silkme diye buna denir. Testere devam fm bunlar kolaya yedirmezler, spekülasyon manipülasyon çok işte gördüğümüz gibi bedava peynir fare kapanında. :) ytd
2BeğenmedimŞikayet
___Hakan__ ()Hocam belki saçma gelecek ama önce yükseli? i görüyorlar hemen bir haber yada veri ile kafasına vuruyorlar. Hatırlarsanız onsların en agresif olduğu zamanda aşı bulundu haberi çıkardılar satmaya başladılar. Küçük yatırımcı daha çok panik ile satışa iştirak etti onsun canını okudular. Halbuki aşı bulundu haberinden 6-7 ay sonra aşı piyasaya çıktı. Onslar biraz başını kaldırmaya kalksa hemen bir veri açıklayıp yada Fed başkani bir şey söylüyor vuruyorlar kafasına. nedense abd verilerine bile güvenmiyorum:)))
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Seni kandırmıslar :) yukarı gitcez diyip . ytd vay spek vay
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bizim flama yukarı gider gibi yapıp yerse gitmiş. Buyrun şimdi bunda manipülasyon yok diyecek var mı. Güya yükseliş fmsı ama yukarı boğa tuzağı yapıp aşağı indi. Boşuna alt ihtimalleri de yazmıyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen öyle. Ben de yeni çalışmalar yapıyorum bakalım üstadım değişik bir şeyler denemek lazım. ytd
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Duvar çok sağlamlaştı. Her kırma denemesinde daha sert tosluyor. YTD
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O duvarı delecek bi hilti lazım, zincirleri kıracak bir şeyler...
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()25.75 ile 28.75 arası 3 dolarlık bölge çok sinir bozucu. Örümcek ağı gibi duvar gibi yatay çapraz direnç/destekle örülü.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Senin de eline sağlık hocam, yükselen dipler ve alçalan tepeler ile kanallar ile oluşan üçgen içinde 27.25 önemli görünüyor aynı zamanda 28.25-75 bandı ile 29.40-50 seviyelerinin önemi de belirgin şekilde grafiğinizde. Tabi onlardan önce 26.50-60-70 bandını kırmak gerekiyor son tepe ile son dibin ortalaması olarak. ytd
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah Abidin başkan tombul parmak kadar olamasak da
ABÎDÎN_TAHÎR_DEN_SÎTEYE_SELAM_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ABÎDÎN_TAHÎR_DEN_SÎTEYE_SELAM_ ()Parmaklarına sağlık Patron.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dost
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline sağlık dost