Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Tabi, bundan kaçış yok:)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yani beraberiz :))
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Kardeşim çok tsk ederim. sizlerde oylesiniz. para kazanamasakta kazananlarla mutlu oluyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sen bu sayfanjn gülüsün sen gelince sayfa mis kokuyor esprilerinle ve diyaloglarınla :))
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Yok bileyim dedim. yoksa işime yaramaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Abi adi ustunde ara destek fazla takılma ; kanal dibleri ana destekler bize o lazim
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Eyvallah kardeşim.. hele şükür:)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Kanal derinliği hesabıyla 8.48 ile 8.33 arasi yani 8.41 ile 8.44 civari
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Naapiim:) ben anlamadikca o anlatamadi:)
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Sakin sinirlenme yaw.
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Puhahahaa ula onları da gördüm. delirtme anla artık, ara destekleri soruyorum ooo alooo hayttt:)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kirmizi etiketin içinde yazan rakamlar sırasıyla bana göre :()
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Onsla tutunur Yerinde sayar ablam
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Yahuu rakam soruyorum sana, kırmızı olduğunu ben de görüyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()dolar salarsa ne olur ablam :((
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dolar salmazsa gumusler ellerinden öper ablam
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Kirmizi rakamlar
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Saatlikte ve günlükte güç sat sinyali var.8.48 altında desteği kaç bunun?
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()ömrüm eline emeğine sağlık bizim gümüşler ne der bide onu desen:)