Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kriptolar üzerine bilirkişi aradıklarını okudum ama şuan sadece kriptolarla ilgili ödemeler olacağını ifade etmeselerde ilerleyen dönemlerde böyle bir duyum olur fakat büyük kurumsal firmalar önce dipten toplar sonra haberi paylaşırlar..
Kısacası haber çoktan satılmış olur ve onlar kar yapar..
Zamanında Paypal haberleri de vardı ve BTC'nin yükselişinde önemli payı olduğunu da hatırlatmak isterim..
Ynsasln27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()@CoDeX© iyi akşamlar. Açıklamalar ve yorumlar için çok teşekkürler. Her yazınızı gördüğümde heyecanla okuyorum. Ama acemi statüsünde olduğm eçin teknik terimlerden hiç anlamıyorum. Mümkünse benim gibi teknik zayıflar için daha kısa cümleler ve seyreltilmiş yorumlara da yer verirseniz kendi adıma sevinirim :) hayırlı akşamlar tekrar
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Uzun uzun yazdım ama okunmuyor yazılanlar İsmail bey nerden takip edeceğiniz yorumda açıkça yaziyor..
alternative. me
İsmail_dağlı için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Bizim millet tezcanlıdır abi :) düşeni satar çıkanı alır
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Teşekkürler @CoDeX© bu endeksi nerden takıp edebılırım
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Vedat kardeşim bunların tansiyonla bizimkisi ters orantılı demekki onlar btc düşerken cesaretleniyor biz çıkarken :)
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam elinize sağlık güzel bilgiler paylaşımlar için sağolun var olun
bu btc ye yatırım yapan zenginler artık korkmasınlar bizim gibi küçük gariban yatırımcıda para bırakmadılar sömürecek kurbanlık dana gibi semirmiş olmaları lazım zaten biraz daha bizi tırtıklarlarsa obezliklerinden yiyemiyecekler kazandıklarını :)
1BeğenmedimŞikayet
Ynsasln27 ()Hocam Amazon BTC ile ödeme kabul etme ihtimali varmı sizce eğer böyle birşey olursa BTC rekor seviyeler gibi geliyor bana sizin düşüncelerinizi alabilir miyiz hayırlı akşamlar
2BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Senin mesajından sonra 70 oldu o rakam :) ellerine sağlık üstad
1BeğenmedimŞikayet
durgunates23 ()Bravo hocam. cok güzel açıkladınız. tesekkur ederim.
1BeğenmedimŞikayet
ElifSerra ()Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederiz.