Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 22:41:56
EUR 37.2059 22:41:56
USD 34.3290 22:41:56
ALTIN ONS $2736.8450 22:41:56

Grafiği gönderen: sadettiin88

bugunlerin tadını cıkarın
yakında ortalık karışacak 7-8 gun boyunca
bugun SON ÇIKIŞ GUNU bu canak kapanacak
asıl sonrasında agustos ortası benim
aklımı bulandırıyor

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

Ağustos'ta ne olacak Sadettin bey?

sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

Kafası karışmış ytd

vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Yoo ben düşecek dediğinde düşmedi yanıldın gibi bişey söylemedim. Sadece çok emin konuşuyorsun. Nerden biliyorum, 29dan 30.500 e tepki geldi. Sen dedinki klasikleşmiş 1500usd hareketi. 32lere yaklaştı Sonra dedin ki 31800 üstü yok. Sonra btc yürüdüde yürüdü. Şimdi sen yanılabilirsin bak hiç sorun yok, çok doğal hatta iyi olumlu bişey. Hatalar insanı dahada deneyimli kılar. Ama bunu kabul etmeyip sanki kusursuzmuş gibi üst perdeden konuşup yok iyi günlerimiz vs. Nerden biliyorsun. Neden etkiliyorsun insanları. Varmı delilin ispatın? Tarih verip düşüş yükseliş veremezsin. Bir tutar iki tutar üçüncüde çinko değil tombala olursun Sadettin

0BeğenmedimŞikayet

sadettiin88 ()

gunler öncesinden 12-22 temmuz arası cakılacak dedim git bak dn fazla 15-22 olabilir dedim ı gunde 5400$ cakıldı
eski mesajlarıma bak

0BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Dostum sen ne yazdığını unutuyorsun yada ben şizofreni hastasıyım. Mevzu yanılman değil. Herkes yanıldı yanılacak. Bu işin muhteviyatında var. Ama sen kesin dille bide tarih vererek konuşuyosun sonrada ben çinko yaptım diyorsun.

1BeğenmedimŞikayet

sadettiin88 ()

yoo benim beceremediğim yok ben agustosta dusecek dedim 1 aydır izle ve gör 29200 geldi 1. çinko. .. 2. çinkoya hazur olun izle ve gör

2BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Bugünlerin tadını çıkardık yarınları bekliyoruz Sadettin :) beceremeyince beceremedim demeyi bilmek gerekir

0BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

Bildiğin varsa da saklayarak gizemli mi olmaya çalışıyorsun :)

0BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

Sen de herkesin aklını bulandırdın ne diyon Sadettin kardeş?

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Neden ortalık karışıyor yine hcam?

0BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

Çanak kapanmadan kulpunu getirebilir majör destek seviyelerinden 36k ya kadar sarkmalar cok doğal bu aşamada. Kulptan sonrasını herkes bilir. Çanak kulp formasyonu çalışabilme ihtimali yüksek lakin ben beklemeden yanayım bu günlerde 36k seviyelerinden btc % 5 stoplu alıp kenarda tutuyorum sürekli yanasip.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum