Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Valla doğru söylüyorsunuz. Ya insanların bende dahil birikimi yatırımı elinden kayıp gidiyor insanlar kahroluyor. Ortada ne kadar ince bir çizgi var.
Hikmet38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hikmet38 ()Emin emin konusmasi benimde dikkatimi çekti. bugun özellikle takip ettim. ama insanlarda yüz yokki.
htcslk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Aynen öyle, yazıları çok dikkat çekmişti. Eminim çok etkilenen oldu. Hayır birde long açtım diye atınca sinir zıplaması oldu. Bu kadar basit mi?
1BeğenmedimŞikayet
Hikmet38 ()Kaç kişi madur oldu. alacaklar alamadı. vebal aldi
0BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Dayanamadım. @Hikmet38
1BeğenmedimŞikayet
Hikmet38 ()Helal olsun. alkış
3BeğenmedimŞikayet
htcslk ()Hiç kusura bakmayın fırdöndü gibi döndünüz daha çıkıştan kısa bir süreye kadar bütün gün kapanışta düşecek yarın düşecek dedinz durdunuz bu tavrınız yerine longu atacağınıza yanıldım diyip özür dileseydiniz daha doğru davranış olurdu @Luciferr01
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hep dediğim gibi tomo celo sxp flm hbar kava
Niagara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hikmet38 ()Dadaş bunlar yüzünden insanlar hep zarar goruyor
Erzurumlu2555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Niagara ()@Luciferr01 hocam altlardan ne alınır sizce
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erzurumlu2555 ()Ben almadım düşecek diye halim bu ortada
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kapattığım anda yazdım onuda görün diye ne kadar zararla kapatıp longa döndüğümü
Istanbul___34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Yönlendirdikleri mal gibi kalmıştır ortada simdi kardayım diye grafik atiyor seytan iste adindan belli hayir gelmez isminde hayir yok
0BeğenmedimŞikayet
Hikmet38 ()Kaç kişi buna bakarak satmistir
Istanbul___34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Düzeltme beklediğimi bas bas bağırdım. 35 üzeri kapanış yaparsa alında dedim daha ne diyim? İki yönlü düşünmek lazım bu yapılamıyorsa para kazanılmaz
1BeğenmedimŞikayet
Istanbul___34 ()Short pozisyonunu paylaşıp inatla devam falan yazıyordun..
2BeğenmedimŞikayet
Hikmet38 ()Yonlendirdiklerin ne yapacak. sen cikardin. kanalda bas bas bagirdin bugün düşecek diye
1BeğenmedimŞikayet
Erzurumlu2555 ()Düşmedi uçtu btc