Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@Lale_ gecen hafta paylastim sitede cikmamis olabilir.
Dusus gecen hafta olsaydi alim yapacaktim bu haftaya sarkinca tereddutte kaldim, sanki ay kapanisini biraz kotu yapacaklar gibi geldi emin olmak icin bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Bunlar sadece grafiksel degerlerdeki beklentiler. Bunlari rsi macd bolinger ve smalar desteklemeli. Yani ben sadece buraya dustu, buradan da buranin ustune cikti tamam demiyorum. Indikatorlerle bunu desteklersem alim satim yapiyorum. Yoksa degere bakip alim satim sapanlarin cogu bugun terste. Ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()25.8 lere ciksin asagiya sert dusmezse 25.3 uzerinde saatlik rsi dip yaparsa smalar da 1 saatlik grafikte yukari dogru kafasini cevirirse orda yukselisi onaylar.
Ordan alirim ordan sonra duserse teknik olarak yanilmis olurum. Eger dedigim gibi olursa ordan da dusus olacagina ihtimal vermiyorum. Cunku hic olmadi :) en kotu 26.73 e kadar cikacak orda satar 25.8 kirilacak mi diye bakarim. Ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Ayrica alim bölgesi 25.392 alti görünüyor şu anda ons 25.18. Bu grafiğe göre alim bolgesindeyiz. 24.76 tekrar kırmasını kırmaz döner ve 25.50 uzeri kapanış yaparsa formasyon oluşur mu diyorsunuz?
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Yükseliş için onayi nasil alacak? 24.76 dan döndü dediniz. 25.12 uzeri kapatti. Onayi kactan alacak? 25.50 üzeri veya 25.80 uzeri kapanış yapınca mi alacaksiniz?
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()@Hay_Hacamat_ bunu gecen hafta paylastim. Cikmamis olabilir.
24.77 dip olarak alim yeri diye paylastim. Ve 24.76 dan donus yapti.
Simdi bu formasyon olusacak mi ben izliyorum. O zaman sen niye almiyorsun diye soracak olursan. Ben yukselis icin onay almadan suan almam. Cunku 18.7 ile 20.20 arasini gosteren 4 5 6 belki daha fazla grafigim var. Yani degerleri tam yerine getirtip yukselis havasi verip oyle dusurebilirler. Ben 20 kurus yukardan alirim. Fakat burdan simdilik almam. Alacak kisiler icin de alim yerlerini yazarim. Sonucta risk iki yone de esit. Bana gore asagi agirlikli. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Eline emeğine yüreğine saglik kardesim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Simdi düştü. Valla garip birsey :)
ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Yazdim ama mesajilarim düşmüyor galiba
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Bu grafik gorunuyor mu