Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Cuma günü attığım grafik çalışıyor arkadaşlar ilk direnç 8.64
Yanılabilirim ytd
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Sağolasın ustam analizine göre ve günlük kapanışa göre değişiyor şimdilik ilk direnç 8.64 diyelim ytd
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()mogan kardeş o kadar da kesin konuşmayalım ama buradan daha yüksek yerde olacak diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Sagolasın ustam teşekkürler
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Euro dolarda şu an 1.1780 desteği çalışyor kırılmazsa tekrar 1.23 lere gider
Aydenizsertkaya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Whitestar61 ()Aşıdan sonra et yemeye başladım çok, yan etkimi yaptı dersin:)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Temmuz ayı içinde görme şansımız olur mu?
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydenizsertkaya ()Bir aylık Euro Dolar tahmininiz nedir ve Gram .. Onstan cacık olmaz hemfikirim
1BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()mogan kardeş mantığen düşün 9 pisikolojik bir drenç oraya değer sonra aşağı bir döner güç toplar sonra geçer orayı
1BeğenmedimŞikayet
mogan ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Mogan kardeş benim fikrim şu 2. dalga bitti şimdi 3. dalga en az 50 kuruşluk yükseliş bekliyorum sonra 4. dalga düşüş olacak yüzde 40 sonra 5. dalga tekrar yükseliş gelecek işte o zaman 9.27 ye kadar gisebilir
1BeğenmedimŞikayet
mogan ()Eyvallah. Sizin fikriniz nedir?
2BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()kral adamsın sen
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Tamam takip edeyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()aspar kardeş sende beni takip etmeye devam et
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ne gibi üstad ne isterseniz kuzu pirzola :)
Whitestar61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()mogan kardeş sadece beni takip et diğerleri burnun ucunu dahi göremiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Whitestar61 ()Yemek mi var
1BeğenmedimŞikayet
mogan ()Üstad elinize sağlık. 8.64 seviyesinden sonra 8.72 ve 8.90 seviyeleri mi?
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Üstad eline sağlık