Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (770)
0BeğenmedimŞikayet
Ahaltın ()Emeklerine sağlık üstad
REST_IN_PEACE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Hocam avax icin de var mi calisman. tereyagi gibi eridi
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()mft usdt anlık 0.0069 orta vade gunluk form. hedef 0.0132 / 0.0195 % 180 ytd.
2BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()eos usdt anlık 3.61 orta vade gunluk form. 9.36 / 14.85 % 251 hedef fıyatı
qtum % 440 hedef fıyatı dıgerlerı ıcın % 47/ 150 arası kar oranı
ısleme gırıp 2 gun sonra mılyoner olucagınızı sanmayın sabrınız varsa ısleme gırın yada kucuk al sat ıslemlerle ıle mayın tarlasında devam edın. sızın tercıhınız. kımse ıcın ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()bende cok sey ıstıyorum ama ıste :)))
Coinist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Hocam bu qtum 50 bini 500 bin yaparmi 1 sene de:)))50 bine ev alma hayalim gerceklessin istiyorum.. Qtum yardimci olur mu bu konuda bize:))
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()o halde qtum derım btc eth de verebıldıgın kadar asagılara alım emrı vermekte fayda var derım kendımce. ytd
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()var vard mıllet 10 dakıka sonra bılemedın 24 saat gecmeden hemen mılyoner olma hayalınde :)))
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Bu yorumla ilgilidir:
saatlık hedef bunlar yoluna gıormesı 2 gunu bulabılır .
4 h da 452 uzerı 72/99 onayı var 78 tepkı almıs onay bekleyen bır form daha var 4 h da. aynı sekılde gunlukdede bır form sırada boga turunden
https://altin.in/bildirim
https://altin.in/bildirim
72-99 muş:)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ayrıca sana dun gece 04 de bunuda yazdım hala sen bana buy hedefı uzerınden konusuyorsan sen kendını sartlandırmıssın demektır @mcimen
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Bitcoin için REST_IN_PEACE (1 gün önce) Cevap yaz
Konu: Resst en sevgilerle doge ve chz hedefleri
super usdt 0.467 / 0.628 / 0.780
rlc usdt 2.42 / 3.18/3.44
sushı usdt 7.04 / 8.41/ 9.72
ytd
nerde 77/98?
mcimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Superde 77-98 hedef vermiştinde
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ıkı yonlu hedefı var ıkısınınde onay fıyatını verıyorum daha ne yapıyım?
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Superden beklentim vardıda , seninde olumlu olumsuzmu konuştuğunu anlamak zor
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ooo bu yenı hesapda kacıncı konusmamız :))) sıcak carptı herhalde :P :P
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()bıraz daha surundurecekler dıcem olmıcak ucucaz desem ıcıme sınmıyor takılın kafanıza gore napalım :)))
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()nolldukı :)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Bi düZe çıkamadık ya:(
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ana hedef aktıf bugun kısa surelı bır onayı ıle 51/556 hedefınden 546 dan tepkı almıs ama yıne kanal ıcınde suanda ılk hedef aktıf ama gece de soyledıgım 03.30 dakı obo onay rakamı calısırsa kı su durumda onay alamıcak gıbı gorunuyor eger calısırsa dıger obo hedefi onaya gırer. ytd
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ıslerım yogun arada bakıyorum sımdı dha musaıtım.
neo kendı ıcınde % 5/10 oranlı kucuk bır yukselıs olabılır oda usdt olarak 1/2 usd hemen hemen. ytd
Kuzeykent için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Super formasyonda boZulma yok dimi
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Chr 1 / 0.278
0BeğenmedimŞikayet
Kuzeykent ()Hoşgeldin üstat. Neo çalışman var mı güncel. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ehhh yanıı senınkıde sorumu sımdı :))) benım beklentım hedefler 234 zor hedef ama ımkansız degıl 2. hedef bazen gıtmeyebılıyor hbr akısına hacmıne baglı garıp garıp elon la grayscale ıle ılgılı hbrler dolasıyor pıyasada 234 olmasında mısal 1234 olsun 4 k dan dusen eth den burdan alınca kım ne kaybeder? once ılk hedefı bı gorelımde ordan tekrar bakarız.
Paratakip1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Dedigim gibi bir rakam eksik yazmis bence. Gelirse saldirip aliriz:) baska bir yerde bulamayiz bu kadar ucuzu.
Paratakip1 için cevaplandı (yorumu göster)