Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
beratayaz ()6.85 gelsin altini sinra konusuruz demistin geldi simdi nereler olur ihtimaller nedir bn bi 6.70 olur belki diyoruum
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()aynen hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()rasyo çok yükselince gümüşe geçmek can simidi oluyor!
1BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Hayirlisi bakalim bende 1 kademe almistim 15 grm o duruyor ama agirligi altina vermek istiyorum eylul ayina kadar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bende altın var toprağım olağan dışı durumlar için bulunduruyorum, misal olurda yanılırsam 6,72 ve 6,56 seviyelerinde kademeli gümüşe geçerim! ytd
1BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Hayirlisi olsun ben gumus alimi mi bubsevyelerden tamamladim simdilik bir alt sevye olursa kademeli bir miktar daha alirim sepetime altin eklemek istiyorum 485 yasanirsa kademeli baslamyi dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah toprağam, olan dışı gelişme olmazsa bende dolarda pek bir şey beklemiyorum, gümüş ons beklentimi yazdım zaten... bunun için geçerli sebeplerim var şimdilik bende kalsın:)
2BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Tesekkurler topragim fed kararindan sonra toparlayacagi ve yeni zirve gorecegi dusuncesindeyim bakalim ne kadar sirkeleyecekler bizi 6.85 yasatacaklar gibi 24.40 in altina duscegini sanmiyorum dolardaki hareket tepki olarak kalacaktir diye dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()doğru tespit ettiysem eğer 31 mart 3 ün 1 i olabilir bu durumda 2 deyiz!3. dalga 23,778 den aşağısından başlayamaz! fiboya göre 24,83 ten dönmeliyiz! ve 32,83 e kadar gitmeliyiz ytd
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()emeğine sağlık tşklr
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()öyle umuyoruz bakalım:)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()S. a cümleten altın ons haftayı güzel kapadı, sanırım gümüş fazla ilgi görünce ilgiyi altına çekmeye çalışıyorlar önce, aslında gümüş için olumlu bence devamında gümüş daha güçlü yukarı çıkar ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Bakalim buralarda yine mayinli bolge insallah gulen tarafta oluruz :)
Sizede hayirli haftasonlari bol kazanclar :)
Deniz58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Evet hocam resmen mayin tarlasi var orada :) bereketli haftalar hayirli geceler
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Yok yok şimdi degil :) 28 civarina cikarsak tekrardan :)
Oralarda cok sıkıntılı formasyonlar var :)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Kesinlikle zaten bugunden yarina olacak degil :) hocam haklisiniz
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben uyari yaparsam dikkatli olalim derim ama :) bu sira cok ic ice formasyon var bi tarafi yamultcak ama nereeyi onu o zaman gorucez :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Mrb topram sivaslımın
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkür ederim elinize sağlık hayırlı geceler bereketli haftalar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Gann 144 box cizimlerimde 180 derece 31.8 ons buradan Muakkak sert satis gelmeli benimde beklentim bu umarim gelir hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()olur anlaştık:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()O zaman once 24.34 altina inmesin diyelim sonra birde 28. x lere gelsin diyelim arkasindan ben o zaman indikatorlere bakiyim :) kotu birsey gorursem gemiyi terket :)) gormezsem yola devam ederiz insallah :)
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()likeların tamam kardeşim her gün düzenli atarım max 3 tane atılıyor zaten, grafiklerini paylaşabilirim istersen :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()31,8 son bence ilk etapta:))ytd
3BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()35 lere dxy ile us10 tepe yapip diplere donmeden ihtimal vermiyorum desem :( o kismi simdilik iptal ettim onlarda dusus egilimi gorursem o zaman potaya aliriz
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()23, xx lere indirme şunu 24.34 ustunde tut ben o kadar dusurdum sizde az yukarda tutun :)) asagi cok inmezse ben yukari yon aldircam :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()onu biliyorum bende de vardı 31,8 görünüyordu:)
birde 35,2 vardı hatırlarsan:)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()son durum şöyle; attığım grafiğe göre; günlükteki 5. dalganın,1. itici dalgası bitmiş, ikinci düzeltme dalgası bitmiş,3. itici dalganın başlarındayız!
23,80 ihtimalide var tabiki ama üçüncü dalganın boyuna bağlı! ytd
3BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()31.796 da kelebek formasyonun hedefi
Altta 24.34 altina inmezse ve 28.75 i gecerse calisma ihtimali var tabiki 29.4 u de gecerse. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()31,2xx civarı:)ytd