Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0413 18:53:56
EUR 36.0015 18:53:56
USD 34.5508 18:53:56
ALTIN ONS $2703.6600 18:53:56

Konu: Yatırımcı Psikolojisi

Çok güzel anlatmış değil mi :))
Cümleten iyi geceler bol kazançlar

Yorumlar (99)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ElifSerra ()

Şimdi inceledim biraz buldum değerleri, ancak rsi 1, 2 ve 3 değerleri var. Ölçümüz bunların ortalaması mı olmalı? Siz 42 nin altına düşmezse sıkıntı yok gibi algılanabilir demişsiniz. 17 kapanışı dediğiniz günlük değer mi baz alınmalı?

Varabey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Sn elifserra binance da var rsiden bahsetme sebebim fiyat yanıltıcıdır rsi yanıltıcı degildir ve olası senaryoyu anlık degerlendirebilirsiniz zaman dilimlerine göre rötatif yani olası degerlendirme yapma olnagı saglar ve %80 başarılıdır ytd

ElifSerra için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

İyi geceler. Allah rahatlık versin:)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ben de aynı fikirdeyim. Haydi hayırlısı bakalım abi iyi geceler :)

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Orhan5877 ()

Hocam mesajım size ulaşmadı galiba

0BeğenmedimŞikayet

ElifSerra ()

Merhaba sn Varabey, siz rsiden çok bahsediyorsunuz yorumlarınızla dikkatle okuyorum ama ben binance tr de hiç görmedim bu değerleri ya da ben anlamadığım için dikkatimi mi çekmiyor

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Bunu dikkate alırım sayın Varabey. Teşekkürler kıymetli bilgiler için.

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Hergün saat 17.00 da rsi ortalamasını alıp yönün göre poz alan ve 24 saatlik işlem yapan hiç bir zaman kaybetmiiyor sn sadece seyir ve stoplu alsat ytd

sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Çıktığı yeri er ya da geç tekrar görecektir. Yaz sonunda bu duruma düşmüş olsaydım bu kadar umitvar olmazdım:)) önümde temmuz ve ağustos ayı varken kaygılanmam yani:)

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Tabiki dn Varabey şuanda bile doğru coini bulup yatırım yapmak 24 saatlik zaman diliminde iyi kazandırır.

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

İyimser veya kötümser olmak para kazandırmaz mantık para kazandırır sn sadece seyir düşmüş dahada düşecek çıkmış dahada çıkacak bunlar zararlı düşünce 24 saat esasına göre plan yapmak en dogrusu bu benim şahsi düşüncem ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

En güzeli bazen abi. Kafa rahat olunca en azından sonuçta zarar bile olsa çıkıyor bir süre sonra

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Şuan için sadece platinde tersteyim. Gümüşle alakalı sıkıntım yok. Alım yaptığımda 7.35 ten alım yapmıştım al- satlar ile bunu biraz daha düşürmüştüm. bundan sonraki nasiptir. Sabırla o kedi misali hedef de buraya gelecek inşallah:))

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Çıkmış olanla vedalaşabilmeyi başarmak ve hemen gidip aynı oranda yükselene girmemek te bir başarı. Sıradaki boğada başarmayı istiyorum

1BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Amiiin inşallah :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen her zaman dibin dibi her zaman tepenin tepesi beklememek gerekli zaten giden gitsin elimizdeki bizimdir nasip işi sonuçta birazda ne yaparsak yapalım :)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Piyasa kuralı düşmüş olan alınır çıkmış olan satılır.

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Ben son alımlarımı yaptığımda zaten hedefim 29.50 olduğu için gerekirse 2 ay daha beklerim. Kısa vadede bir alım değildi. Onun için daha alttan alabilirdim belki azıcık kardan zarardan birşey olmaz. :)

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

@BossVurguncu bu güzel görsel için teşekkürler.
Ben soldan itibaren tüm evreleri yaşamış ve umut'a yakın bir yerdeyim :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim hangimiz yaşamadık abi :) O durumda güzel diyelim güzel olsun inşallah :)

emek36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sadeceseyir ()

Çaktırmadan yükseliyor gözlerimizi açtığımızda keşke şurdan girseydik dedirtiyor, kasım ayında arkasından el sallatacak herharükarda

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet o da olur haklısınız :)

baskatip35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

@BossVurguncu bu güzel görsel için teşekkürler.
Ben soldan itibaren tüm evleri yaşamış ve umut'a yakın bir yerdeyim :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen fazla da boğulsak da iyi de bilsek de sonuç olan nasip :)

1BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Ben de fazla analiz bilgisi olmadığı için belki de ondan umut abi modu iyidir diyorum. Ama analiz kısmında insanın kendini geliştirmesi şart. Teknik analiz kısmı büyük bir derya ama bu derya da fazla boğulmamak gerek. Yanlış anlaşılmasın teknik grafik paylaşım yapan herkese müteşekkirim.

0BeğenmedimŞikayet

baskatip35 ()

Hocam mor renkteki umut yazısını en alttaki siyah yere alırsak olur :) herkes bir umut diyor çünkü...

0BeğenmedimŞikayet

Muratbjk ()

Hayirli geceler olsun acABa izmirlimisin sen

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şahin__eymen ()

Hayırlı geceler.

Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Asıl kar kasım ayında olacak sn sadeceseyir ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

En güzeli seninki abi ama analiz uğraşı kaygıyı körüklüyor :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum