Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (99)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) ben de aynı doğrusu
emek36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()@BossVurguncu depresyonla umut arasında gidip geliyor, umut 'a yakınken geri tepti depresyona yaklaştı :))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Açıkçası herkes korku ve kaygı içinde genellikle. Hatta yükseliş tarafında olanlar dahi bir kaygı hissediyor diye düşünüyorum. Teknik de kararsızlıklar çiziyor zaten.
Zararda olanlar da yükselecek dahi olsa hemen zararı kurtarıp çıkma arzusunda doğal olarak. Bu da spenk lerin en sevdiği taktiklerden bezdirdiler iyice milleti. Bu durumların bende çağrıştırdığı şey teknik üstü olarak yükseliş sinyali. Ytd olaraktan tabiki.
Bana göre kaygı korku destek, coşku galeyan ise teknik üstü direnç bölgeleridir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Görünüm tekrar iyiye dönmeye başladı.
26.20 26.30 üzeri kalmamız önemli günlük kapanışta.
Bana sorarsan 25.50 ve 25.75 üzerinde kaldığımız her gün iyi
ve ama 26.60 üzerinde haftayı kapatmak da ayrı önemli.
Normalde ABD 10 yıllıkları düşü ve bunun onslara yaraması gerekli.
Diğer taraftan DXY sıkıntı yapıyor bakılıyor onsları anladığım kadarıyla, eğer dxy de düşerse onslar yürüyebilir. Lakin bu kez dolarda geri çekilme beklenir.
O durumda gümüş ve altın TL yine fazla getiri değişmese de en azından yükseliş trendine girme potansiyelinde olur ve dolar tekrar artmaya başlarsa yön yukarı zararlar kurtarır ve kar eder herkes diye umuyorum.
Altın da güzel gidiyor aslında destekler bu sayede gümüşü. Bazı yabancıl kaynaklar altının onsunu 1900 üzerine bekliyor haberi geliyor. Fazla düşük kalmış ve Fed kararlarının faiz beklentilerinin çoktan fiyatlandığı haberleri de var. ytd
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()7.50 lazım tersten çıkmak için
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kaçtan almıştın? 7.44 ten mi aldın
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Çıkmazsa eldeki gümüşü ne yapalım dostum, 7. 44 satmadık.
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş bugün pek beklediğim gibi gitmedi açıkçası. Hayır olsun bakalım.
Ya düşürecekler artık ya son silkelemeler korkutup elden malı almak için. Artık ben de bile son umutlar. Eski bazı dostlar derdi ki sen bile yorulduysan umudun kalmadıysa artık bu gümüş çıkar... İnşallah çıkar ne diyeyim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()@Varabey merhaba. Aşağıda zorlayabileceği dipler nereler olıbilir.
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bant aralıgı 32800 ile 39150 arası dostum son bir destegi yoklayıp yükselir diye düşünüyorum her i haraketini ritmik olarak 3 kere deniyor ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Aynen hocam takip edin hem burdan hem disardan begendiginiz hocalari izleyin ordan zaten piyasa takibi yaparsiniz ben oyle yapiyorum ve grafik okumayida ogrenin bu isi yapacaksaniz cok faydasi olur
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Evet biliyorum bostanlı cok nezih
Seçkin bir muhit hele şimdi
Evet gümüş iyi yerden alinca insanin yüzünü güldürür
Bende 4..5 aydır üye oldum takip ediyorum
Sağolsun bu işi iyi bilenler bizi yönlendiriyor
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Amin ins sizi yaş bilmiyorum ama
Inş sizlerde emekli olmayı nasip etsin ablacim
Muratbjk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Ben gaziemirden hocam :) izmirli gorunce mutlu oluyor dimi insan:) ben gram alirdim bu sefer gumus deniyim dedim ilk defa 7.32den aldim dun:) siz cigliden ne guzel bostanlida 1 sene kaldim arkadasimla cengiz topel caddesi bilirsiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
Muratbjk ()Oo neguzel allah nasip etsin insallah saglik huzur gecirmeni dilerim insallah
1BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()evet izmir cigli
Ya ne güzel burda 35 görmek
Siz neresi desi iz oğuz bey
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Izmir ciglimi
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Yıllarca çalışıp emekliliğin tadını çıkarıyorum diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Muratbjk ()Guzel yerdesin ne is yapiyon acaba
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Çiğli deyim
0BeğenmedimŞikayet
Muratbjk ()Izmir neresinden ben sirinyer
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin bilmukabele sizden de inşallah
Ben öyle düşünüyorum geçeceği beklentim açıkçası. ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah üstadım
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah razı olsun hocam
Sana da bereketli kazançlar dilerim
Bugün 7.38 bölgesini tekrar gecer miyiz acaba
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Ustam ver coşkuyu gidelim..
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın arkadaşlar herkese bereketli kazançlar. Sizce buna göre hangi bölgedeyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Günaydın evet izmirliyim
Izmirde yasıyorum
0BeğenmedimŞikayet
ElifSerra ()Çok teşekkür ederim. Benim için şuan çok karışık ama zamanla daha iyi odaklanarak öğrenirim diye düşünüyorum. Piyasayı çok tanımadığım için öncelikle bilgisine güvendiğim kişileri takip etmeyi daha uygun buluyorum şu aşamada. Çok teşekkür ederim, saat bayağı geç olmuş farketmedim ben. İyi geceler
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()1G yani günlük degerler bandları belirler bizim saatimizle 17.00 tüm piyasaların rsi ortalams saatidir 4saatlik rsi alsat fyat belirlemeye yardımcı olur kararları vermenizi saglae her rsi rakamının bir yönü vardır kuzey veya güney stokastik osilatörle rsi yönü birleştirildiginde yüksek oranlı başarı saglar ytd
ElifSerra için cevaplandı (yorumu göster)