Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Bunu da sormasan iyiydi başkan sen bence hiç sorma :))
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Başka soru iş bankası senden ne kadar kesmiş :)
ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Bu soruyu sormasan iyiydi başkan:)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Neden İbrahim başkan?
ibrahim45_555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim45_555 ()Fed faizi elinde sonunda verecek kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bu şartlar altında fed faiz verir mi hocam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Büyüme yavaşlayacak enflasyon düşecek yatırımcılar ikna oluyor buda tahvil f. aşağıya cekiyor
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Dxy ile 10 yıllıklar arasındaki korelasyon bozuldu hocam. ABD ekonomisinde enflasyon değil de deflasyon beklentisi bugün tekrar ortaya çıkmaya başladı. Yani bir süre 10 yıllıklar düşerken dxy yükselebilir. Bunu geçen sene Mart'ta görmüştük.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@celik2119 hocam hâl böyle iken ABD ve dünyada ne olduğunu neler döndüğünü nasıl görüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
ACA_KAR12345alti ()En mantıklısı al yat hedef koy gelince çık
Kemal5734 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACA_KAR12345alti ()Çizmesini bildinmiydi o mecbur itaat eder 1 kere paylaştım tövbe ettim paylaşmam lakin bilgi verir izlerim asla al sat demem her kişi kendi riskini alır bizimkisi fikir beyani umarım anlayışla karsilarsiniz
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Nasıl bir çizim miş "itaatkâr" paylaşırsanız fikir sahibi oluruz
ACA_KAR12345alti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACA_KAR12345alti ()Yok içinde 600 gelecek kaçarı yok ytd kendi düşüncem bu birazda cizdigimize itaat ediyor hepsi bu
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bu sene gelir mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Kemal5734 ()Aynen bende bekliyorum
1BeğenmedimŞikayet
ACA_KAR12345alti ()Izliyorum sadece ben fiziki altında bekliyorum bekledigim rakam gelince çıkacam hedef 600 beklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ozaman selle verseydiniz hocam
1BeğenmedimŞikayet
ACA_KAR12345alti ()505 ardından 498,495 arası gelecek ardından hedef 520 formasyon çalışıyor izlemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
ACA_KAR12345alti ()1780 geri gelecek diyeli 1 saat oldu yanıltmayan rabbime şükürler olsun
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()O grafik abd 10 y grafiği düşecek gösteriyor
Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bak sana bir espri yapacaktım iyi denk gelmişti alınırsın :) evet bunu düşürür de dxy de aşağı çekmeyi başarırsak ons yükselir :)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bizimle de paylaşırmısınız hedefiniz nedir:)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()1950 mi hedef
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Efendim abd 10 y düşüş bekliyoruz benim bir hedefim var sabırla onu bekliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Enflasyon endişelerinden vazgeçilmiş görünüyor
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Eline sağlık hocam sabırla bekliyoruz bakalım :)