Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (87)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Grafigin altinda yorum yapıyoruz su anda başlığı tıklayınız cikar grafik
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam atın Grafiği bakalım neresinde yeşil ışık yanıyor
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Evet ons yükselişe geçecek önümüzdeki günlerde ama benim takip ettiğim grafikte acik yeşil renkte halen konuya donup teyit edilmesi gerekiyor
Flamingooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flamingooo ()Yesil ısık mi
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Grafikleri inceledim :) onsta bir ışık buldum :)
Flamingooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Flamingooo ()Sen niye uyumadin hala
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Yok be abla ben kendi çapımda takiliyorum :) paslasiriz sen ogren güzelce. Tamamdir hayirli gecelerin olsun
Elif_Ada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Yapabileceğime inanıyorum. Zaman ben de bol nasıl olsa :) Yakında yetişirim sana da kafa tutarım ama bak :) Kaçtım ben iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()En güzeli ne biliyor musun abla kendi grafik sistemini kurup onun üzerine yoğunlaşmak inan bana ben de zarar ettim zarar edince kendi cabalarimla ugrasa ugrasa bu grafik sistemini buldum sen de yapabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Koin borsa gram var ben de. Dolar hiç almadım. Koini kendi haline bıraktım bir süre. Gram malum işte ben de hisselere ağırlık verdim. Temel teknik analizlere bakıyor araştırıyorum. Bu işin üstesinden geleceğim Abdullah
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Fazla ekleme yapma abla, surekli ayni seyle ugrasma bu sıralar dolara fazla bulaşma. Dolari tehlikeli görüyorum ben. Bilgin olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Allah razı olsun kardeşim. Bugün önceden ekleme yaptığım yerlerden kısım kısım satış yaptım. Biraz nakitim kalsın istedim. Bir daha yapmam ama. Beklesinler bakalım yerleri rahat :)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Sabret unut abla zarar etmek bu isin doğasında var. Unutma sakina bilerek hareket edip kimse en dipten yakalayamaz. Önemli olan en dibe yakin bölgeden alabilmek. Aldığın zaman zarar etmen normal bilmelisin ki her düşüşün bir yukselisi , her yukselisin bir düşüşü vardır. Bir sey surekli düşmez ya da sürekli yükselmez. Hayirlisi ile borsada da yüzler gülecek
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Amin Abdullah. Artık yükselmesi lazım çok dip yaptı hisseler. Toparlanmaları zaman alacak ama problem değil artık
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Tabisi abla zaten bist endeksi yükselen trende deydi ve aşağısına indi toparlanma yapması lazım hayirlisi olsun hakkımızda:)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Gecenin en mutlu mesajı :) Ablasının kardeşi işte
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ():):) valla oyle abla ama ons tarafinda guzel bir görüntü yakaladık yukari yönlü bu da olumlu bir sey ons da meydana gelecek yukari yönlü hareketler aynı şekilde borsaya da yarar bilgin olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Hmm şimdi birşey daha öğrendim işte teşekür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Dolara bagli dolar sabit kalır ya da yukari giderse gram da yükselir ancak dolar düşerse o zaman pek anlam ifade etmeyebilir :(
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Abdullah bak seni gördüm bir kere daha iyi geceler demek zorunda kaldım :) Ben de bir tane yeşil yok sen yapma bari. Beni kendime getirdiler böylesi daha güzel. Zaman dediler sabır dediler bakalım alıştırıyorum kendimi :)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Eee ons çıkınca gram da çıkmazmı?
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Gram değil abla bu ons :)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ():)) hayırlısı olsun kardeşim yapacak birşey yok yorumunu okudum gram da yükseliş gördüm diyorsun mutlu oldum:)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Valla ne olsun be abla piyasalar yedi bitirdi bizi kac gündür her şey kırmızı:)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Çok şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Naber abla nasılsın iyi misin
1BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekür ederim emeğine sağlık