Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (94)
2BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Verirler hocam aldırmayın, yorumları sessizce okuyup pozisyonunu değerlendiren çok insan var…
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Cok takilma birisi var kafasi esene veriyor ve medeni cesaretide yok neden - bir verdiginide aciklayamiyor biraz öncede hic anlamsiz normal bir yazimada yapmislar :))
9BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Versinler abi sorun yok. 1 ay once 7.8 den aldirirkende veriyorlardi. Verenler ayni kisilerdir. Baskasi degil
4BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu alt yoruma -1 kim verdi!
Kardeşim kendi ayağınıza sıkıyorsunuz benden söylemesi!
Hayırlı geceler herkese
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Onu yarin detayli konusurz abi pc acik degilken simdi grafiklere bakamiyorum ne desem yalan olur :))
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Günlük yazmışım af edersin, benim dxy grafiği haftalık yalnız:)
Ve görüntü ters flamaya daha yakın... ytd diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Tamam at bende sana ayrıntılı atarım diğer tarafa:)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Ben pc yi kapattim yarin takoz u atayim sana bir de o pencereden bakm belki birseyler soyler
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Grafik günlük olduğu için ben paylaşalı baya oldu, o çizdiğim fibodan aşağı döndü şimdilik bakalım izliyoruz! en az orta vade hedefli bir grafik zaten...
Üçgenin şimdilik bir yere kırdığı yok gibi görünüyor dxy de:)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Takip listemde olmayan tum yildizlilari engelliyorum
9BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Abi ben asagi ya dogru gumus yukari dogru dxy diye dusunuyorum. Cunku dxy de sana attigim grafikte alcalan takoz yukari kirildi. Takoz hedefi 97 98 arasiydi. O yuzden de onslardan korkuyorum. Birde us10y cok fazla dip yapti ve asiri saticili bolgeye geldi haftalikta gunlukte te negatif uyumsuzluk yapti o da bi ara yukari donerse diye korkuyorum.
Yani asagi kirmasina karsi ben tedbir aldim. Yukari kirarsa ons lar bir yerden girerim diye dusunuyorum. Ytd
Senin dusuncen nedir hangisi nereye kiracak
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@LosAnarquista_60 hayırlı geceler kardeşim buna ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Tesk sizede
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hayırlı akşamlar
SAKARYA_lı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Eyv periyot gorusleriniz onemli değerlendirip bilgi amacli sordum tesekkurler. guzel fikir alışverişi oldu )
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yatırım tavsiyesi değildir.. demek
Sefer42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()dikkat ederseniz şimdi kısada da çok fazla gidecek bir yeri kalmamış tabi benim gördüğüm! ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bu grafik orta ve uzun vade bir grafik daha çok hayırlı akşamlar!
sadece uzaktan bakmak istedik yön belirlemek için...
0BeğenmedimŞikayet
corabay ()YTD yatırım tavsiyesi değil anlamındadır
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Yatırım tavsiyesi değildir kısaltması
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Dikkat ettiyseniz grafik 2013-2014 ten bu yana diyor.
Yinede ben grafik okumada yeniyim, detaylı açıklama sayfada ustalarımız var onlara bi sorun isterseniz.
@Periyot hocam bakabilirmisiniz
Syg.
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Veriden sonra ytd ne demek arkadaşım
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()amin inşallah
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Hayırlısı olsun
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Dxy 0.17% 23.06.21 den beri yukseliste. dusus nasıl goruyorsunuz bilgi amacli soruyorum
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eğer trend diye bir şey varsa dxynin ki çoktan bozulmuş! ytd(yükseliş trendi)
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Dxy düşüşte, ters flama içinde, gümüş te yükselişte.. Yinede İkisi de üçgrn içinde sıkışmış ne yapacaklarını kestirmek biraz zor gibi diye düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()dxy 88 i aşağı kırarsa ne olur düşündün mü hiç? inşallah kırar bu arada
ama tabi bu bir süreç grafik haftalık!
şuan sanki yukarıdan aşağı bir hareket gelecek gibi, oradan bir daha yukarı olur ondan sonra ne olacağı belli olur! ytd
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()herkes gördüğünü yazsın:)
oylama yapıyoruz:)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()DXY düşüş, gümüş yükseliş görüyorum