Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
1BeğenmedimŞikayet
Akın3535 ()Usta laykını gonderdim
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ediyoruz ve devamını bekliyoruz
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla bilemem ablacım ben de hocam dediklerinde bana hala garip geliyor alışamadım, sadece saygı ifadesi olarak alıyorum zaten :) Lakin mütevazi oluşun da ayrı bi güzellik :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Vee kırılım noktasındayım an itibariyle. 4 saatlik mum kapanışı ve ardından oluşacak mumu takip ediyoruz.
@BossVurguncu
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Şşşşt. Hocam yok; ) daha neler estağfurullah
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne demek hocam ya benimle ilgisi yok senin kendi gördüğün şeyler bunlar artık hatta daha iyi gördüğün şeyler var :)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet biliyorum güzel insan ben teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam elinize sağlık teşekkürler maşALLAH gümüş sayfasına bu gün grafik yağmış :) bizde arada uğradık işte:
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():)) seninle de konuştuğumuz gibi hem bu fm e hemde 2 li dip çalışmasıni tamamlayip yönü yukarı kırmış olma ihtimaline göre yu ka rı.. tabii ki ytd hocam. Aynı formasyonun içinde bir sürü farklı şeyleri gormemi sagliyorsun. Emegin ve destegin için teşekkürler.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ben teşekkür ederim kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tavsiye ettigin videoların eseri. Asıl ben teşekkür ederim.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hic begeni derdim yok hocam. Çok teşekkür ederim
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Haha. Derneğin adını değiştiririz:)
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eline sağlık teşekkür ederiz çalışmalarında kolaylıklar kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eline emeğine sağlık ablacım :)
Sence hangi yöne kırması daha yüksek ihtimal? Sadece teknik anlamda soruyorum. Aradığım cevabı alacağıma inanıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Bence başkan olarak kalsın:))yakısır)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık güzel insan günlük beğeni hakkım dolduğu için ekleyemedim saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Başkan kaldı adım; )) mağduriyetten çıkacağız insaallah. O zaman ismi revize ederiz:) teşekkür ederim
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Başkan; ))
Elibe emegine saglık
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende bekliyorum insaallah. Özellikle yarın için sabırsızım. Kırmızı istiyoruz:)
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Ben de merak sardım aslında yalnız yapabilir miyim bilemiyorum.. boş günümü ayırmam lazım.
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Ellerinize sağlık hocam. Verilerle 26.340 üstüne atar inşaallah
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sağol kardeşim. Beraber öğrenelim:)
yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Emeğinize sağlık abla, bol bereketli kazançlar inşallah..
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Çok teşekkür ederim. Faydası olması dileğiyle
Muhtar58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar58 ()Eline emeğine sağlık.