Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@A_Didem gelirse full yada yarı yarıya çıkacagım sanırsam 7.50 civarları. şimdiki fiyat artık yükşeliş bayagı zaman alacak görüşünü kesinleştirdi ben de. sen fikrini söyledin de ytd olmadan. elimle ettim boynumla çekiyorum.
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tl olarak dolar yukari cikar mi bilinmez o yuzden net bi tl verilmez. Ytd
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sonrasını izlemek lazım sevgili Candey bende kesin satış yaparım diyemiyorum. 2. Hedeften dönmüş olma ihtimali de var. Adım adım takip istiyor bu iş. Ama hedefim gelirse parca çıkabilirim. Ytd.
@Gulsoy
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tl ile fikrim yok ama anlik yukariya tepki verirse abd ile 26.9 27.09 aradi yanabilir ordan asagiya geri cekilme bekliyorum. 26.3 altina inmezse gidisat olumlu altina inerse dikkat etmekte fayda olabilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Tl olarak kaça tekabül ediyor bu ons. talimat vermek için soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@A_Didem Arabayla yüksek hızla takla atmış gibiyim. Didem(isimle hitap sakıncası var mı) tl olarak 7.60 civarları mı. tesekkürler
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Abla buralardan alinmaz izlemek lazim 4 saatlik rsi ve saatlik rsı aşırı alicili bolgede yani geri cekilme olabilir yada dusus hizlanabilir. Düştüğü yeri görüp almak daha sağlıklı olabilir. Ytd
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Merhaba hoşbulduk abla. iyiyim teşekürler sen nasilsin.
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Satis yaparsan etiket yapabilirmisin; )rica etsem
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Slm didem nasılsın nerelerdesin? buralarda yoksun hoş geldin)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ytd olmadan. 26.9 27.09 aradi gelirse zarar kes yapilip beklemek daha saglikli olabilirm 4 saatlik ve saatlik rsi aşiri alicili bölged3 yani geri cekilme yada dusus devam edebilir anlami tasiyor. Alim yeriniz cok yüksekmis :(
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Pekiii.. başkann can alıcı bır soru sorayım o zamann; )))alınırmı? satılırmı?
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Yaseminnisa emeğine Saglık Adaşım. Satmak için 27.00 yi mi beklersin. tl olarak 7.55 lere çıkıp tekrar düşer mi acaba. 7.76 tan kurtulamayacagım galiba :((
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()26.9 önemli 27.08 e kadar belki.. tabiki ytd.. buradan dönmezse. Takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yaseminnisa ablanın bu çalışmasında 27.08 olarak görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Sıradaki rakam nedir canlar
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():)) Cansın
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gelsin gelsin sıradaki gelsin :)) tebrikler ablacım :)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Aleykum selam. Saygilar bizden abla. :)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Belki civarı 26.9x da fiboda kritik nokta. Bu fm e göre 27.0x çıktı ama milimetrik hesaplamak mümkün değil. Buyursun gelsin :) ytd.
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()26.9 kritik farkındayım. Sinyalleri takip etmeden satış yapmam şimdilik belki parça .. izleyelim:) Teşekkür ederim bu arada tarzınız ne kadar Los hoca gibi; ) inanılmaz benzettim. Haber alıyorsanız çok selam ve saygılarimi iletin lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Inş 3. Hedef de geliyormu ne
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()26.9 a dikkat etmekte fayda olabilir. Bugun ki yukselis geri cekilmede kalirsa da o zaman 3. Hedefte satmaya gerek olmaya bilir. ytd
5BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ve 2. Hedefim yandı:) Sırada 3. Takipteyiz
@BossVurguncu
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():))) siz benim Teneke FM (namı diğer Kabir Fm'i) gördünüz mü asıl? Ona göre full girilir:) ytd. li
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Buradan ful girelim mi? :)
ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah gayet başarılı gidiyor :)
Haydi takip ediyoruz. 1 gün önceki boğa yutması bugün mü çalışıyor nedir... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()@BossVurguncu bu şekil kapatırsa 26.73 yolculuğunu takip ederiz:))) insaallah
Ytd. Tabiii ki
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Sağol usta. Allah kazancını bol ve bereketli eylesin
Akın3535 için cevaplandı (yorumu göster)