Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (259)
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()1760 uzeri benim icin şimdilik yeterli sira 1795 uzerine atmasi devaminin geleceğini umuyorum eninde sonuda ons çözülecek hizaya gelecek günlükte dipten harekete geçtik eger bir tepe yapabilirse memnun kalacağımız rakamlara gidebiliriz
Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hayırlsı kardeşim bakalım hep birlikte görürüz artık ne olduğunu
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Adamlarin işi bu ve profesyoneller; bize de bulmacayı cozmek düşüyor gragiklerde isaret ve yön aramaya devam oyunun
sonunu bekleyip göreceğiz
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Gün_olur__ömre_bedel Hocam merhabalar tekrardan. durumlar nasıl. tepki yükselişi mi bu sence
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bi ons mu kardeşim tüm piyasalar puslu perde arkasını gören bilenler hep kazanacak adamlar nizami oynuyor
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Insallah umdugumuz gibi olur abim ama gorunen o ki ons işi ağırdan alıyor göstergelerin gerisinden yürüyor
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler hocam ben 7.50 görünce vedalaşırım tabi grafik degişmezse
Katatess için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Kim kime ne sıkacak zamanla göreceğiz ::)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet abim ben de oyle umut ediyorum dolarla olursa ons ayağımıza sıkar
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Dostum gümüş ons giderse zaten ons peşine takılır :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet dunku attiginiz grafik insallah ons ayağıyla olur
2BeğenmedimŞikayet
Katatess ()W yi takip et buradayız
0BeğenmedimŞikayet
Night_day ()Teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Elinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()@dost55 sorunun cevabı burda :)
2BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Cizgilerime güvenirim bence buradan bir w çıkar sonrası güzel
1BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Bu haftalık grafik son kırmızı fibo seviyesi önemli destek ancak alttan gelen trend desteğine indirebilirler
Night_day için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Elinize yüreğinize saglik haftalikta dip yapmış ve orta uzun vade kazandırabilecek bir hisse bulmuşsunuz peki hocam fed faiz artirimi durumunda bizim borsanın hali ne olur uzun vadede
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Gzdee mapusa düşmeyelim o zaman.
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()ons gumusu daha cok etkıler dolarda gramı, bulusalımda sıtede yasak admın hemen mapusa gonderıyor, bı dusunelım cozum
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()ons Gözdecim. bu arada seni fa.. , ins... bulabilir miyim arkadaşım
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()alımın cok guzel, tekrar o rakamı gormesı ıcın usd nın 8.40 lara dusmesı gerekıyor, sence bu mumkunmu
-1BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Gzdee altın için 470 460 deniliyor. bakalım neler görecegiz
-1BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Gzdee 470 civarı
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()nerden derken kactan aldın demek ıstedım, artık zaten verılmez bu haftayı bır atlatalım bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()@Gzdee Bankadan. fiziki degildi. 540 gibiydi kafamda çıkarım diye. 510 bile kaçışmış
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()gramı nerden almıstın, keske onu elden cıkarsaydın
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()6 krş ekle @Gzdee altında vardı. 520 lerden satmadım. hiçbir işim rast gitmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()7.70 mıydı alımın
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()aynen, haftalıkta al sinyali yakmış, 5 temmuz haftası balinalar yavaş yavaş mal toplamaya başlayabilir, ytd senaryodur.