Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Kolay değil dostum. Haklısın burada paylaşmam .
@Gzdee aynen öyle yaparız bir şeyler bir ara eskiden olduğu gibi :)
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Dostum eskilerden kim kaldı horozlar açmı ddd
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Dostum kaldıraç işini fazla dillendirme ddd millet kolaymış kaldıralım derken eldekinden olmasın biliosun o işler aşırı takip bilgi tecrübe ister ddd
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()nıe demıyelım dıyelım tabii:)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun diyelim :)
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşmakas42 ()Hamdolsun iyiyim. aynen biraz yükselmesini umut ediyoruz bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Teşekkür ederim siz nasılsınız. Ben iyiyim malum piyasa takip ediyoruz.
gümüşmakas42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşmakas42 ()Merhaba hocam hayırlı akşamlar nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Cümlemize inşallah . Size de hayırlı akşamlar.
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eline sağlık nu var diyosun:)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Bereketli olsun hocam . Benjo bir atak yapacakta ne zman... hayirli aksamlar olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()süpeer olur, fıkrende beraberce ıslem acarız:)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Ben gümüşle parite yapıyorum arasıra. Ana trend içindeki tepki alımlarından yararlanmayı planlıyorum. Bu sefer hesap tutmadı. Asil olan dxy ne yapacağı ben orta uzun vadede dxy artışı bekliyorum ama gümüş ons için aradaki tepki alımlarını kovalayacagim.
Ben şu an iki ayrı işlem yapıyorum ilki herkesin aldığı gibi usd alımım var. Onu alıp satmıyorum yorumlamiyorum öyle duruyor. Diğer islemim TL ile usd bazlı ons alıp satıyorum. Onu da viop ta TL teminat yatırıp işlemi usd xag bazlı açıyorum.
Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthsbhl ()Gumus yatirimcisi dunyada cogaldigi icin kolay kolay ekmek yedirmiyorlar . Bizde dolar yukseldigi icin gumusnde yukseldigini dusunursek hata ederiz kannimca. O yuzden yukari kirilimlari aniden ve cok anlamsizca yapiyorlar . Ama sanki eskisi gibi dik kirilim hem asagi yonlu hem yukari yonlu zor .
Bir aylikta altin onsta obo ihtimali var ki 1500 ler gozukuyor buda beni korkutmuyor degil .
Temel de de cok ic acici meseleler yok.
Yani sanki bizim acimizdan dolara gecis daha mantikli geliyor . Bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz?
Ben yavastan kademe kademe dolara geciyorum. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlı olsun. İlk olarak ben 26.3 usd kırılır tepki alımı şekillenir diye bekliyordum. Çünkü ilk düşüş derindi. 26.3 usd sınırından donmesi ardından dxy de artış ihtimali beni gerdi. Neyse bundan sonraki gümüş islemleri Target uzerinden yapacağım. Riski esitleyelim.
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()dolarda alımlarımız aynıydı ama 8.60 ta sattım:(bu ıste sabreden kazanıyor, gumuste olumluydun sende tedırgın oldun sanırım
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Merhaba değerli arkadaşım teşekkür ederim . Bugün stop yaptım 25.950 usd den aldığımı 25.840 usd de stopladim. Şu an için 8.18 TL ortalamali usd kaldı elimde
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()slm dostum, her daım hep destek full destek
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Cok takilmayin bence bizdede bi hocalik yok sadece istişare ile yol bulmaya çalışıyoruz
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende siz gibi düşündüm. Sabır hocam. Bana hocam demeyin nolur:( öğrencilik devam. Yanınızda mahcup oluyorum.
Teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için:)
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Olabilir tabi hocam lakin bir iki haftalık süreçte gerceklesecegini baz alir isek beklenilen düşüş gerceklestikten sonra etkisi başlayabilir
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Estağfurullah. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. İstişare iyidir.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tsk. Ederim yorum için. Geçen haftalarda şaşırtarak ters işlediği de görüldü elbet. Bende deneyim kazanıp bilgilerinizden istifade etmek isterim. Her bilgiyi harmanlamaya alışmaya çalışıyorum:) saygılar
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Elinize sağlık güzel çalışma için. Ben dxy den çekindim. Bu arada 10 yilliklar ne yapar bakmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()@VforVendetta• @horozcu ne dersiniz hocalarım. Mümkün müdür?
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Son alımida yaptık 722 iysallah dediğiniz gibi olur