Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Biliyorum zor artık aldığım yere gelsede çıkacak ama gelmiyor
Shn1907 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()19 zor maalesef şu zamanda, koy yinede şansına. Daha alt segmentlere parçalı satış emirleride koyabilirsin. 0.010 0.009 olur 0.0085 olur
Snnsys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Tmm başkan artık insallah gitme bir yere lazımsın sen bize 3 kuruş kazanicaz die hergun yön değiştiren adamlara kaldık :) son soru mega boğa gelirmi yada en azından boğa bu yıl bitmeden
Bufalo3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Koyuyorum atmıyor ki hiç 190 na gelirse zarar çıkar ama git gide eridi bende daha çok ucuzdan aldığımı saniyordum
Shn1907 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()He walla o pumplara kandım dedim belki zarar çıkar boş
ozgur86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Gelmez diye bişey yok x lari azalt patlama riskinide azaltmış olursun. Ufak ufak topla. Gate de Qi Binancede super, iris, Key var elimde. Btc ye 31 bin e x10 long açıcam.
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Heh bende aynı valla tam 82 aldım 3 kere pump atmış die hayvan gibi düştü :)
0BeğenmedimŞikayet
Shn1907 ()Dost o pump coini belirli alanlara satış koy, diğer türlü yakalayamassın
0BeğenmedimŞikayet
Snnsys ()Mft bende aldım 83 ten elimde kaldı
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Başkan sorma o hepten batırdı geçen shib açtım 50 gelemez die 50 geldi ya :) şimdi elde chz ile mft var ikiside şu noktadan X3 lazm sende var sorması ayıp :)
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Geçmiş olsun vadelide duzeltemedinmi çok fırsat verdi
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Yazdimda gelmedi zarar büyük mayissta büyük çöküş demiştiniz son bı vuralım derken vurulduk yüzde 60 icerdeym
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()2017 de CME BTC vadeli işlemleri başladığında herkes bunu pozitif algılamıştı ama py bunu BTC yi shortlamak için kullandı ve ayı sezonuna girdik sonra.
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Eyvallah, düşüş olunca ful maldan çıkıp biraz ara verip kafa dinledim. Sende durumlar nasıl
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Oooo başkan hoş geldin nerelerdesin ya gel die die bı hal oldum
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Eyvallah hocam saol
Lamassu için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Bufi senmisin hoşgeldin
2BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Sabırla bekle inşallah tersten çıkıp çok güzel kazanç yapacaksın. Ne alırsan al stopsuz işlem yapmamaya çalış.
Mat__analiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Teşekkürler insalalh zarar çok bakalım ne olacak
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Bekeketli olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()%20 maldayım
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Eyvallah,42500 geçilmedigi sürece altta 25 bin ve 20 bin gôrme ihtimali aynı zamanda 28 bin gôrüp sert bir şekilde 35 bine gelme ihtimalide var.10 temmuz sonrası BTC için güzel geçecek diyebilirim.
Mat__analiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mrerror ()hocam çok güzel bir çalışma ve her zamanki gibi çok eğitici bir anlatım olmuş. Emeğinize sağlık iyi ki bilgi ve tecrübelerinizi bizimle paylaşıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Olsun tekrar sizi görmek güzel oldu
Full nakite mi geçtiniz
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Teşekkür ederim tesadüf sadece.
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Bufalo hoşgeldin öncelikle BTC yorumun ne
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Kaptan @Blue07 anlaşmalı mi geldiniz hoş geldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Eyvallah, ismimi bildiğine gôre benim guruptasın.
Rodriguesx42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Yorumlar için teşekkürler çok üst düzey ayrıntı isteyen analiz isteyen harika yorumlar
0BeğenmedimŞikayet
Rodriguesx42 ()Goksal abi hoşgeldin