Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
mrerror ()hocam çok teşekkür ederim.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Lafi olmaz ozgurum sukur iyiyim bende
ozgur86 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Buralardayim dostum ara ara geliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Sinanx_ ()Sağol arkadaşım bilgi alış verişin için Allah kazancını bol etsin
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC DOMİNANS'tan kaynaklı bir altkoin ezilmesi olacağını ve grafiklerle geçtiğimiz 3-4 hafta boyunca bahsetmiş, ifade etmiştim.. Şuan BTC önemli BTC yükselsin BTC'nin yeniden yükselmesi ve yatay/duruma geçmesini beklemek olacak ki altlara tekrardan ve total2'ye para akışı da olsun.. Altlar zaten bir boğa ve altsezon yaşamış, megaboğa olur mu onu da zaman gösterecek.. Şuan BTC için konuşuyorum kısa trade için ise BTC'nin destek/direncine göre altkoin fırsatları stratejinize göre değerlendirilebilirsiniz artık o riskte size kalmış..
Sinanx_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinanx_ ()Tamamda altlarda hacim yok iki ileri bi geri yapıyor alım seviyesinin altına düşüyor yine kazandırmıyoki gece bi düşüş zarardasın bu aralıkta böyle oluyor
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Sinanx_ bu seviyeler arasında fırsatları ve nakti olanlar degerlendirebilir.. Altta ki yoruma bakabilirsiniz..
1BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()Eyvallah ustad. hayırlı günler. emeğine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Bu bant aralığı artık psikolojik direnç haline geldi zaten
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şimdilik hala akümüle bölgesindeyiz (28.600$-41341.57$)..
Haftalık 50MA'nin altında kapanışlar yapılmadığı sürece yukarıda belirttiğim seviyeler arasında gidip gelmesi beklenebilir..
Mehmet571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Başkan hakkını helal et ya valla şimdi gördüm selamını :( iyiyim şükür sen nasılsın
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()É yani biz ayıya girdik mi şuan hocam.65 ten 30 larda. daha alt gelir mi
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim değerli kardeşim, hayırlı huzurlu ve mutlu bir haftasonu dilerim, bol kazançlar..
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba dostum artık buralardasin sanirim, beni zaten bilirsin bir gelir bir giderim..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim eksik olma uzun uzun daha da yazardım ama bunun için çokca zamanımızın olması gerekir daha eksikler var ve bilmemiz gereken bazı detayları da az çok belirttim zaten, ders niteliğinde..
Mat__analiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zeynep01 ()Hocam hoşgeldiniz tekrardan.
Bufalo3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler dostum az çok bu piyasada olanlar için bilmemiz gereken biraz detaylı olsa da sizlerle paylaşmak istedim.. Bu arada Blacksin'i arıyorsun sanırım yeni nickle aramızda @Sherloch bilgin olsun..
mrerror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Evet Ustam, o zamanlar sende BTC sayfasında eskileri bilirsin biz uzaktan izlerdik, herkes uçacak derken piyasa yapıcılar maalesef herkesi ters köşe yapıp ayı sezonunun düğmesine startina çoktan basmışlardi bile..
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selam Göksal, evet Erdal çokça selamını iletti eksik olmasın sağolsun seni gördüğüme sevindim kardeşim, arkadaşların senin bilgilerinden ve tecrübelerinden de yararlanacağının kanaatindeyim şimdilik ben iyiyim toparladım sayılır kardeşim burada olman dostlar için güven verecektir bizde elimizden geldiği ve dilimizin döndüğü kadar şimdilik buralardayız diyelim..
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Ole dostum ins
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Aynen dostum her yolda çıkış ve iniş olur Allah sabrını da verir herkese inşallah bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()İns ugurlu gelelim gonul ister kimse terste kalmasin
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Sen geldiğine göre hareketlenme olur inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tesk ler dostum h b buralardayiz artik ins iysindir
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Dostum hoş geldin özlettin kendini
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Saol dostum hb
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Eyvallah sende hoş geldin.
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3434 ()Takip ettiğim bazı hocalar yıl sonunda BTC nin 130 bin USD olabileceğini ôngôrüyo tabi piyasa ters kôşe yapmayı sever. Mega boğa falan bekleme Temmuzun ortasında piyasa biraz daha netleşir sabır ile bekleyip hata yapmazsan kendi kendine mega boğayı yapmış olursun.
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Kardesim nasilsin durumlar nasil
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Dostum sende ara verdin sanirim h g:)