Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 05:45:16
EUR 35.9598 05:45:16
USD 34.5492 05:45:16
ALTIN ONS $2717.4500 05:45:16

Grafiği gönderen: Dönence

⭐⭐Dönence ()
Bitcoin

Ayı geldi zaten ne zaman çıkarız ya da ayı geldi dahada düşermi ya da ayının içindeyiz bir kaç aya yükselir mi? Diyen arkadaşlar zaten görmüştür bu grafiği ama merak edenler bakabilir tarihlere fiyatlara dikkat alt coin atmıyorum onlar ayrı bir felaket.Ben ayı piyasasında olduğumuza inanmayanlardanım.Analizim beni bağlar amaç sadece düşünce paylaşmak.YTD...

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Rica ederim hocam
''Ne zamanki değerli bilgileri, söylenenleri kendi süzgecimizden geçirip araştırarak bişeyler öğrenip kendi kararlarımızı verirsek O ZAMAN kazanırız. ''
bu söyleminize de sonuna kadar katılıyorum..

emek36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Takipçi beğeni vb. saçmalıkların peşinde olmadığınızı çok iyi biliyorum, kör olmayan da görür :))

Btc Diplerdeyken de yazmıştım Düşmemiş sanırım, cevap gelmemişti çünkü :) yazdıklarınız aklımdaydı, geri dönüp hem yazdığınız mesajları hatırlatmak hem de teşekkür etmek istedim.

Ne zamanki değerli bilgileri, söylenenleri kendi süzgecimizden geçirip araştırarak bişeyler öğrenip kendi kararlarımızı verirsek O ZAMAN kazanırız.

Yoksa aldım, sattım, kardayım, milyonerim diye buraya yazmanın bi mantığı yok, herkesin kazandığı kendine, güle güle harcasın :)

Benim bu sayfadan beklentim sadece önemli bilgilerin beklentilerin paylaşılması, onun haricinde o ne demiş bu ne demiş gibi mesajlardan siteye girmek istemiyorum.

Geçen @Kınıklı_ dostuma bilmem ne hocası diye bi mesaj yazıldı, çok üzüldüm ama bişey demek istemedim, adam aylar önce genel yorumunu yaptı ve trend dönüşüne kadar yorum yapmayacağını belirtti, arkasından yorum yapmanın ne anlamı var.

Uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin...

Dönence için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Zamanında 10000 btc ye pizza alan adama deselerdi ki bir btc 65000 dolar olacak ya da 2018 de ethereuma 1500 usd verene sakın alma 70 usd ye düşecek onlarda aynı cümleyi kurar dı... YTD...

mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Etkilenme değilde böyle bir piyasayı bu kadar hiç olacakmış gibi konuşmak mantığın ötesinde bir şey

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Kimse etkilenmesin hocam ben sadece düşüncelerimi analizlerimi yazıyorum. Herkesin yatırımı kendine. Amacım düşüncemi paylaşmak. Yoksa zararının sorumluluğunu başkasına atarak kendisinin üstlenemediği arkadaşlarda var...

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Fakat analizlerim kimseyi bağlamaz beni bağlar YTD...

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Ben gördüm hocam görmeyen yada görmek istemeyen veya etkilenen arkadaşlar görsün diye tekrar yazmanızı istedim bizim değerimiz yoksa sizlerin var

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Hocam inansaydım 32000 lerde btc almazdım inansaydım altlardan alt coin toplamazdım inansaydım btc 16000 usd yi görene kadar bu sayfaya girmezdim. Herkes ayı piyasası geldi işte geldiği gibide gider piyasası değil. Mesela btc den sonra en sağlam coin ethereum şu an ayı ise 600 usd leri görecek. Siz bu sayfadasınız devamlı ben bunu devamlı yazdım mesajlarımda da var nasıl görmediniz..

0BeğenmedimŞikayet

mevlutefe ()

Ayı geldiğine imanıyormusunuz

0BeğenmedimŞikayet

Dönence ()

Ayı geldiğine inanıp ben zararına bozmam diyen(Bende sizin gibiyim zararına bozmam) arkadaşlar. Ayı geldiğine inanıyorsanız btc dip 16000 usd nin altıdır. Bunu her şekilde ispat ederim ama dediğim gibi analizim beni bağlar kimseyi bağlamaz YTD..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum