Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Dash ()Kardeşim engellemeyi pek sevmiyorum saygısızlık olmadıktan sonra görüşlere açığız yeri geldimi sözümü söylemektende çekinmem. Allaha emanetsiniz.
Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dash ()Ben yazdım ona cevap dahi vermedi. Geçen sene 1650 lerde düşecek diyordu satmasaydım 400 tl aldığım altını paramı korumuş olurdum korktum biraz çıkınca sattım acemiydim. Kararı ben verdim ona lafım yok lakin ben bildim laflarına burda yenileri inandırır sadece yeni arkadaşlar dikkat etsin ben fiyat vermem çıkarda inerde kesin konuşan herkes mahçup düşmeye her an hazır olsun. Hayırlı hafta sonları arkadaşlar.
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Mogan teşekkür ederim... belliki beni eleştiriyor )) elestiriye açığız hakarete karsiyiz. Dediğin gibi yanilmalar sozkonusu elbet ama tüm bu çizim ve grafikler önce geçmiş veri ve hareketlere göre tahmine , sonrada yapılan ince formasyon hesaplamalara haizdir. bunu herkes bilirse heledeki ons gibi bir enstrümanın abartmalarida unutulmazsa her daim bir yanılma, hedeflerde şaşma, uzama, eksilme her daim olacaktır. neden her seferinde bazen yazimizin sonuna eklemeyi unutsak ta marj ve teminatiniza göre işlem açmaya dikat dememizin sebebi hep bunlardır. tekrar teşekkür edeerim tüm gayem faydalı olmak amaçlıdır böyle biline...
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Halo dayı teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()a=241 (1916-1675) b dip 1760 ise ve a=c durumunda 1760 241=2001
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Halo dayı ons için senin temmuz ayında bir öngörün vardı. Tekrar buraya koyabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Tarih verme konusunu hala ogrenebilmis değilim özür... sadece bir çizim yapabiliyorum hesaplamalara, acısı zamanı bilemiyorum artık gann mi çalışmalıyım yoksa başka şeyler mi inanın hala zayıfım o konuda bir usta yardımcı olur veya ben bir şekilde çözerim.. ))
mogan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Halo dayı adam grafik yapıyor emek veriyor. Hem bu ons kimleri yaniltmadi.
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Aziz bey emeğinize sağlık. 1982 seviyesi grafiğe göre ne zaman gelebilir? Saygılar.
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Sözlü müdahalelerin bir kismida yapıcı olacaktır. lehte ve aleythe sözler ile yukarı atacaktır. heo kafasına vurulmaz onsun)))
rknydn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Nasıl gördün ben kesin rakam hesapladım.1982-83 geçemez bu rakami, A nin %75 dir 82-83 B düzeltmesi A nin %75 inden fazlasını alamaz. A dediğim ayak 2075 ten 1675 e gelen düşuştür..2000 söz konusu olamaz.
rknydn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Özür!
1760 dip noktası için a=c durumunda 2000 rakamı görülüyor.
c=0,618a =>1908,
c=0,764a =>1944
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()1760 dip noktası için a=c durumunda 2000 rakamı görülüyor.
a=0,618c =>1908,
a=0,764c =>1944
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Ancak a=c için 173x rakamlar gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()6 hafta sonraki fed toplantısını yukardaki kırılım noktası olarak düşünürsek - o zamana kadar sözlü müdahale olmazsa- olası...
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()Doğru bu da olabilir. Bunu düşünmemiştim.
1BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()bazı şeyler değişti arkdaşlar son durum budur.. eleştırebilir begenmeyebılırsınız.. ama bir çok hesaplama ve perşembe cuma gunu düşüş tekrar evvelsi haftaki formsyona dönmemize sebep olmuştur.. bılıne.