Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bunun benzeri platinde bir yorum yapana rastlayamıyoruz. Ah keşkem vah keşkem şarkısı çınlıyor kulaklarımda.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()23,70 altında umalım gün kapanışı yapmasın. Aşşağıda farklı senaryolar konuşmak için erken. Piyasa tek 1 açıklama bekliyor. t- pering ( tahvil alımı ) kısa sürede asla söz konusu değildir. Gibi benzer bir açıklama onsları roketler. Yukarısı için 2 senaryo var. Yükselişin Sonunda 27,35 altında aylık kapanış Gümüşün belini kırar uzun sürer yatay düşüşe geçer. ( Bunuda tahvil alımını kısa sürede en aza indireceğiz gibi bir açıklama tetikleyebilir ) 27,85 e yakın bir aylık kapanış ise uzun vadeli grafiklerdeki 29,80 - 32 USD aralığında bir rakama götürür. Ben o yukarıdaki 2 rakama kitlendim. Bakalım bi ayar verecekler bu hafta piyasaya.
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Eyvallah dostum eline sağlık
Bu kur ile 6.57 yapıyor dip
Dönerse iptal olmaz ise
7.72 tepe ye gidiyor
Umarım 23.77 üstünde günlük kapanış yapmaz
1BeğenmedimŞikayet
Salih_C ()anlaşıldı 23.70 i görmeden rahatlamıcak bu gümüş Ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Saygılar kardeşim, bu gece ve yarın yorumlarını bekliyoruz. Emeğine sağlık
14BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Arkadaşlar merhaba. Sanıyorum Bu alt yorumu hatırlamakta fayda var.
Ben level olarak tabir ediyorum siz nasıl görürseniz, Level 3 beklentimden bahsetmiş ve bazı grafikler üzerinde formasyonlara dayalı rakamlar da belirtmiştim. Günlük grafikte bir ters çanak ve kulp'umuz vardı ve bu neredeyse hedefine ulaşmak üzere ( tepeden aşşağıya 4,7 usd lik bir düzeltme gösteriyordu yani 23,70 ) Level 3 için bir rakam arayışımız vardı ve bu 25,55 değil ise ne olabilir demiştik. Şimdi bende grafik üzerinde aynı noktada kesişen 2 farklı formasyon var ve hedefleri neredeyse aynı.
Günlük grafik üzerinde
Ters omuz baş omuz : Dip 23,70 tepe 27,85
Alçalan takoz : Şuanda bu formasyonun 5. bacağına geçmek üzereyiz. 5. bacak oluşurken fa- ke bir boğa tuzağu atıp takozun dışına çıkardılar ve hızlıca takoz içerisine sert düşüşle tekrar girdi ve 5. bacak 23,70' de bitiyor. Bunun hedefi ise Dip: 23,70 Tepe : 27,35
Her ikisinin de iptali için 23,70 altında günlük kapanış yapması gerekir.
Bir kaç gün yukarı aşşağı bezdirme hareketleri sonrası formasyonlardan birtanesinin çalışması gerekir. Her ikisinin de grafiği hazır , Bu geceyi ve yarını görelim grafikleride paylaşırım. Saygıyla
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer61 ()Hocam cuma günü tdi var beklentinix onslar için nedir ? Tşk
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Selamlar @selcukcelik hocam. 25.52 yi. gormesi 23.6 hedefinin artık egale olduğunu gösterir mi? Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Hatalı ()Allah razı olsun. Az ama öz yorumlarınız dikkat çekici. Rabbim yatırımınızı bereketlendirsin ve sizin gibilerin sayısını biz acemiler için arttırsın insallah
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()10 numara tespit Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()İğneyi nereye attık ? '' 25,52 ''
Alt yorumda Level 3 için Başlangıç fiyatı 25,558 Değil ise Tablomuzda yıllık peryotta Olan Hangi destekten yoluna devam edecek ? 25,50 üzerindeki her hareket şu dakka itibari ile önemli ...
0BeğenmedimŞikayet
Hatalı ()Hocam level 3 tepe noktası nı mı bekliyoruz şimdi ? 29, x ile 30,60 Allah razı olsun öngörüleriniz için
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Selamlar üstadım, bu arada platine de dikkat ediyor musunuz? Gidişat gümüşe benzerse nereleri görürüz sizce?
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()İşimiz ya düşecekse yada yükselecekse değil. Ben o şekilde yatırım yapmıyorum.
idris19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
idris19 ()Hocam peki bugün ya yükselirse?
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Kac ons belkiyon abi ne kadar bi kayip
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Günaydın . Bu yoruma cevap vermek boynumun borcu :)
Gümüşü yada altını tutan yok. Altın rallisini Geçtiğimiz yıl başlattı ve yatırımcısını yeterli derecede mutlu etti. Gümüş endüstriyel metaldir. Ons başına 35- 40 Dolardan Alıp hiç bişey üretemez ve satamazlar. Kabaca böyle anlayalım olayı. Bugün için söyleyebileceğim ise Gümüşü şimdilik kaybettik . Bu yıl için Level 3 ' ü bekleyeceğiz.
teacher45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
teacher45 ()Hocam merhaba 35 dolar üstü gümüş hayal o zaman vay halimize , o zaman gümüşü bilerek durduryorlar hocam değilmi sizcede bıraksalar kopacak sanırım.
8BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bu tabloyu daha öncede paylaştım her ay güncelliyorum , Değişmeyen tek bölüm yıllıkta oluşan rakamlar. Grafikler bölümünden geçmiş paylaşımlardan görebilirsiniz. Şimdi bi tablo üzerinde basit bi analiz yapmak istiyorum
Yıllık Oluşum Fiyat analizi
Level 1
18 ocak 2021 : Başlangıç fiyatı Dip: 24,01 ( Tabloda 24,008 olarak görebilirsiniz )
01 şubat 2021 : Tepe oluşumu : 30, X ( Tabloda 30,058 Olarak görebilirsiniz )
Level 2
31 Mart 2021: Başlangıç fiyatı Dip: 23,75 ( Tabloda 23,708 olarak görebilirsiniz )
18 Mayıs 2021: Tepe oluşumu : 28,70 ( Tabloda 28,708 olarak görebilirsiniz )
Level 3 Tabloda Yıllık Desteklere Bakalım
Başlangıç fiyatı 25,558 değil ise Alttaki Rakamı bulabilmek adına çalışacağız.
Bulacağımız rakamın tepesi ise 29, X ile 30,60 arasında bir rakam olacaktır.
Ve yine söylüyorum 35 USD ve üstü gibi bir rakam mümkün değil.
Neden mi ısrarcıyım ? Geçtiğimiz 2020 yılında bi senaryo çok can yaktı.
Biz ağustos sonrası 21,22 usd gelecek dediğimiz de Çok kızan oldu
ve 28-29 USD gibi rakamlardan insanlar terste kaldı.
Amacımız bunun tekrarlanmaması ve doğru bir noktadan oyuna dahil olmak.
izleyelim bakalım.
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim hayırlı sabahlar