Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0481 14:50:58
EUR 36.2824 14:50:58
USD 34.5915 14:50:58
ALTIN ONS $2687.3200 14:50:58

Konu: Ters Flama Kırılınca Ne Olacak

⭐⭐LostPassenger ()
Bitcoin
Bildiğiniz gibi günlerdir bir ters flama beklentim ve anlatımlarım oldu..

Bugün yarın bu flama kırılacak.
Peki kırılınca ne olacak ?

Eğer yukarı kırılır ise yeşil olarak işaretlediğim yerler hem direnç hem de hedefler olacaktır.

Aşağı kırılır ise kırmızı işaretlediğim yerler hem destek hem de düşüş hedefleri olacaktır.

YTD

Yorumlar (56)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

New_world_Bitcoin ()

O zaman Ben fulleyin 44000 yolda. ytd

Menekşe_3544 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Tas tarak kalmaz ışte 20k da ve de 300k zarar var zaten bekle bekle zarar büyüyor birşey kalmicak sifirlancam.

Sinanx_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

S_Ç_yldrm ()

İnşallah yukarı kırar bazı kişiler aşağıya odaklı alım yapmak için ama bi çok insanda içerde kaldı benim gibi ne alım yapabiliyoruz nede satabiliyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Sinanx_ ()

bırak arkadaş kol kesme bekle 20k neye göre gelcek oturduğu yerden bişeyler söylüyolar 20k geldiği zaman taşı tarağı toplayıp gideriz zaten bu defa 10k derler o rakamlar geldiğinde 3 sene bekleriz

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Gelmiyor ki oralar önce aşağıya gidecekse bir yararı olmaz gibi. Önce yukarı giderse ozamam dediginiz belki olabilir. Ama 42 ler beni kurtarmıyor 42 ye geldiğimde 250k zarar olur suan 300 tabi önemli olan neo ve trx o seviyelerde nerde olucak.

0BeğenmedimŞikayet

Paluri1 ()

Btc bahsettiğiniz yere iğne attığında hangi coine, kaçtan alım emri girmeyi düşünüyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

Kimseye al sat zararkes yap demedim hiç bir zaman demem de bu çok zor bir karar ama 30 altına iğne atarsa kaçırmam ama şu kadar söyleyim 42500 de yüzde 50 nakite geçilir

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Düşüş mu bekliyorsunuz sizde ? Sizde burdan zarar kes yapıp 20binlerden almak mantıklı olur mu?

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Yeşil kırmızı olayı yok. Normalde tüm hepsinin boynundan düz gececek sekilde alınır ben kabataslak çizdim bunu öylesine

goldman123 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

Yok kıyamam kahve iyidir :)

mcimen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mcimen ()

Bizede bi kezzap 17 gelirse :) anc ao keser

0BeğenmedimŞikayet

goldman123 ()

boyun çizgisini yeşil mumdanmı almamız gerekiyor

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

29700 yada 29300 den 42.500 üstü diyorum bakalım

0BeğenmedimŞikayet

goldman123 ()

belki 30 daki longları patlatmak için 26 veya 28 e iğne atabilir

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Böyle mi ?

Darmaduman olmuş ama bunun omuz :)

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

17 ler gelirse sana da Bi acı kahve yaparım :)

0BeğenmedimŞikayet

goldman123 ()

doğukan üstad inşallah kırılım yukarı olur gördüğüm kadarı ile btc 1h de tobo sağ omuz oluşturuyo eğer formasyon oluşursa 1h lik tobo 4h lik tobonunu başını tamamlamış oluyo inşallah şans bizden yana olur ya

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

O zaman 33 de çayını alırsın... 30 da bir kahve içersin 26 da alımlara başlarsın parçalı, gelirse 17 de bir parça daha.. orda izlemeye geçersin altı zaten söylemeyim şimdi :)

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

Ama şuan 17 beklentim dışında 30 altına iğne atar 29700 29300 gibi oradan 42500 üstüne atmasını bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

ELVS ()

Deme ne oLursun zaten bitmişiz hepten perişan oLuruz

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

Aşağı diyorum ben

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Aşağı mı yukarı mı beklentin peki?

0BeğenmedimŞikayet

Menekşe_3544 ()

Hocam harika bir grafik çıkarmışsınız emeğinize sağlık bu grafiği ekran aldım aşağı yukarı benim beklentim de bu yönde

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Evet normal de düşüş formasyonudur. Ucgenın nereye kırılacağına bakacağız ama.

Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Bende 47 ler yokmuş bu arada @Menekşe_3544

Üst yorum...

0BeğenmedimŞikayet

Emre_bey_ ()

Ters flama da düşüş beklenmezmi bilmediğım için soruyoruz üstad

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum