Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Enver34 ()ben insanların yazdığına çizdiğine bakmam yorumlarına bakmam herkesin evet abuk subuk çok yorumlar var aşağı inse herkes bir anda selci yukarı çıksa herkes bir anda buycu oluyor sen 100 puanlık inişleri söyledin en son çizginde 100 puanın çok üstünde bunu belirtmek istedim ben şuan seldeyimn iner inmez bilemem ama bütün veriler iyi gelmişken tahvil azaltımı masadayken sadece tarım dışı 100 bin eksik gelmiş ama geçen aya göre 2 kat artmış ve cuma günü 40 dolarlık bir çıkış yakalamış bir ons insanlar inişe çıkışa göre hareket ediyor söylem değişiyorlar inan yanlış anlama kim ne yazarsa yazsın bende doğru bildiğim yolsan şaşmıyorum şaşmam nasıl aldılarsa onsu aynen eşek gibi aşağı verecekler kardeşim senle alakalı bir sıkıntım yok kimseyle alakalı bir sıkıntımda yok çünkü bu site boş bir site en ufak bir şeyde hemen admin e şikayet soğudum buradan zaten kardeşim ben öylesine takıldım alınma
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Bende yanıldım, daha önce bittiğini düşündüm anlaşılan o ki bitmemiş.. son sözlerin manidarmis.. teşekkür ederim
rknydn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rknydn1 ()2 ay önce şöyle yazmışım... @Aziz7117
Ons için rknydn1 yorumu (2 ay önce) Cevap yaz
Güncel beklenti ikili dipten sonra (b) dalgasında olduğumuz ve 18xx ( 122? ) yada 19xx( 244? ) hedefleyen bir yükseliş olabileceği, 175x direncinin kırılmasının bu beklentiyi destekleyeceği yönündedir. (primary)(ytd)
Ancak düzeltmenin (a) dalgasının sona erdiği ve (b) dalgasında olduğumuz öngörüsü - süre yönünden- henüz tartışmalıdır. (ytd)
https://altin.in/rknydn1/15
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()Enver seni kırmak istemem ama ne abuk sabuk çizimler atıyor insanlar ve maasallah site şak diye anlıyor.. ve teşekkür ederken ağızları yoruluyor.. anliaymadigin nedir acaba ne neyin üstüne atmış, düşen kanal içerisinde tepelerin bile sistematik rakamlara kadar taşındığını aşağıda diplerin oluşumunda da aynı şeyi yaptıklarını gösterdim... ve ayrıca prajna usta bile impaulse dadalar oluşmadı demişti daha önceki çiziminde çünkü henüz 4 dalgayı oluşturuyordu, ve artık eminim ki büyük bir ABC yapicaz(kırmızı kalın çizgi) ve şu anda büyük A nin son ayağı kendi içinde 5 ncı dalga ve 1564-1574 civarı bitecek.. buradayım ve ustalara zamanı gelince haklı olduğumu gosterecegim .. Büyük A bitince B duzeltmesini 1804-1814 arası tepe yapıp bitiricez... vesselam
Enver34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Enver34 ()Ben bu dalgalardan bir şey aNlaöadım çizdiğin dalgaların üzerine atmış:)))