Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (152)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()kardeşim sinyali benden alıyor :))) geliyor sinyal ... :)) hahaha ytd
Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Çok güvendiğim bir usta kardeşim mersk etme. sikinti yok yani. bizimkiler görüşme yapacak o haber bile olumlu olabilkr hani bakalim
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Sinyal nerden alıyorsan ters köşe yapabilirler dikkatli ol kardeşim
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Veya gms sabit kalacak ama söylediğine göre altın düşüş
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Altın düşüş olacak gms yükseliş demek başkan Türkçesi bu
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Altın lehine gümüş aleyhine sat sinyali verecek. Kardeşim benim kafa durdu burda ne demek istiyor
0BeğenmedimŞikayet
mogan ()Kardeşim sakin ol. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin size...
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASLANN06 ()Allah aile düzenimizi bozmasın inşallah rabbim yardımcın olsun
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Allah'razi olsun kardeşim başım gözüm üstüne. eyvalllah
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Dostluğumuz baki olduktan sonra her şey boş
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Kardeşim senin canın cemalin sağolsun bilmesen bile senin emrinde ne dersen bilmen önemli değil kardeşim... Her daim baştacısin
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Halo bugünü bilirsem özellikle 21de ne alacan bana
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Aynen öyle kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Para ne ya! sağlık herşeyin başı. huzur her şeyin ilaci
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Öncelik o sorunları cöz derim üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()RABBİM selamete erdirsin inşaallah hayırlısıyla huzur sağlık ve bereket nasip olur inşallah yuvanıza üstadım sabır ALLAH sabredenlerle beraberdir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aman kardeşim durma burada boşver grafiği falan birşey istemiyorum sen sağlığına bak parası batsın mutlu ol çöz gel bırak bizleri biz hallederiz. rabbim safi ismi hürmetine şifa versin derdine derman ailevi simintilarinada huzur versin. ecmain..
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()kardeşim aslında kafam hiç yerinde değil biraz ailevi sorunlarım var ve tansiyon şekerim hepsi yükseldi... kafamı toplayamıyorum ... biraz sakinlersem inşallah bakarım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Cümle kardesimizinkini inşallah kardeşim sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hayırlısı neyse o olsun kardeşim bastacısın sen RABBIM varetsin kazancını hayırlı bereketli kılsın :))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Şimdi onsta durum nedir
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bizde yok olan kazansın kardeşim hep bize bize demeyiz biz . varsa nasipte alırız yoksa bekleriz
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Nasip valla bak ben dün 7754 ten gumusleri bozacktim bozmadım ve indi 76**lere morelim bozuldu sonra o model bozujlugu ile elimdeki 3bin ile sinirden 7700den gümüş aldım sonra gece bir baktım benim 7754 yine gelmiş ve o fiyattan sattım sana yemin olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Başkan öyle demeseydin iyiydi :)) gr 600 olur bu gece bak :)) seviliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()sabah yaptım kardeşim yetişemedim keşke emir girseydim :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Amenna ve saddekna Aynen öyle üstadım RABBİM her şeyi hakkıyla bilendir hayırlı bereketli kazançlar dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Nerelerdesin izletti. Kendini. sen ne yaptın dün gece satış yaptinmi topragim
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Toprağım akşama baskın var :)gramlarda dünkü sarsıntının devamı gelecek gibi satış baskısı anlamında:)
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()kardeşim Allah bilir ytd