Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 08:23:30
EUR 36.1690 08:23:30
USD 34.5315 08:23:30
ALTIN ONS $2688.5700 08:23:30

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar sterlin tl de de durum aynı dün gece 1. dalga şimdi 1. dalganın düzeltmesi 2. dalgadayız. sırada 3. dalga sonra yüzde 40 düzeltme olan 4. dalga ve nihayetinde 5. dalgaları bekliyorum şayet çöp olmazsa diyorum ve yatırım tavsiyesi değil diyede ekliyorum

Yorumlar (29)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Tamam hocam hiçbir şey söylemedim sayın bir gün kovarsanız beni burada o zaman giderim başkada gitmem

Seres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun

Kurtu16 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hatalarıma rağmen faydalı oluyorsam devam ederim yok zarar vermeye başladıysam burada durmamın bir anlamı yok

Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Aman Akif Hocam! Sizin gibi değerli bir üstad, grafik ve bilgileriyle bizi aydınlatmaya çalışan kıymetli bir üstadı kaybetme üzüntüsünü lutfen yaşatmayın. Ben sizlerin sayesinde teknik grafik ve Terim öğrendim. Her bir grafigini başarılı ve öğretici.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kurtu16 ()

Aman hocam

1BeğenmedimŞikayet

Serap34 ()

Sakın bırakmayın aman hocam!
Grafiklere bakınca sol üstte hangi enstrüman görüyoruz zaten
Çok teşekkürler
Emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun

olwayslose için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Allah sizdende razı olsun hakkıma gelince tekrar söylüyorum varsa herkese de hakkım helal olsun

Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

olwayslose ()

Ellerinize sağlık, sağolun, varolun... Amannn! ustad sakın biz sermayesini eritmisler ne ederiz:(Sizler sayesinde toparlamaya calisiyoz, onumuzu göruyoruz... Gitmenizi gerektirecek bir durum mu? Bu kadar yoğun calısmalarda olabilecek karışıklık... Gitmeyi aklıniza koymayin lütfen!

1BeğenmedimŞikayet

Yeşim35 ()

@Akif44 Hakkınızı ödeyemeyiz hocam. Allah sizden razı olsun.
İyi ki varsınız.

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Doğru söylüyorsun bir taraftan yazıyorum bir taraftan grafiklere bakıyorum sonuç olarak hem beynim hemde grafikler karışıyor

Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

Teşekkür ederim cümlemize inşaallah.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam sizede bol kazançlar dilerim

İlla_edep için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yeşim35 ()

@Akif44 Sayın hocam arka arkaya kaç grafik ve ayrı ayrı yorum atıyorsunuz .
karışması gayet doğal.
Emeklerinize sağlık hocam.

0BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

İnsanlık hali hocam olabiliyor. Grafiklerinizi takipteyiz bereketli kazançlar dilerim. Emek sarfeden yardımcı olmaya çalışan siz degerli arkadaşlara teşekkür ederiz.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aynen grafiğe bakan görüyorda bir tek ben göremedim aslında iki grafiğide masa üstüne kyıt ettim sonra bu sayfaya attım nasıl oldu anlamadım hayret

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Allah sizden de razı olsun

Doruk18 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

duydum hocam bayağı sesli güldünüz

Flue için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Doruk18 ()

Aklınızdan bile geçirmeyin. Sizlerin paylaşımları bizler için çok değerli . Bizleri mahrum bırakma düşüncesi bile çok kötü hocam. Allah sizlerden razı olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Flue ()

Sesli güldüm hocam. Çok yaşayın.

1BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

Grafiğe bakan farketmiştir hocam yanlış işlem gerektirecek bir durum söz konusu olmamıştır. Degerlerin us d olduğu aşikardı.

1BeğenmedimŞikayet

Doruk18 ()

Aman hocam.

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Laf eden olursa cevap bile vermeyin direk engelleyin.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam anlayışın için sağol sabah sabah dalgınlığıma gelmiş İnşallah birilerini olumsuz etkilemedi

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah Fatih hocam sağolasın Arkadaşlar alışık artık o yüzden kimse bu sayfada şaşırmıyor

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

Karışabilir hocam bundan önce sonuçta dlr sterlin de sayfanızda karışmamış hali mevcut. Emeğinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam Allah razı olsun sizden ben sterlin dolar almasamda verdiğiniz rakamlar bilgiler ayakta alkışlanacak şeyler. gecrekten helal olsun

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

olabilir değil olmuş bile. demek ki neymiş artık bu işi bırakmam gerekiyor.

Flue için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Flue ()

Grafikler karışmış olabilir mi?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum