Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Çok sağol abi geçen kasım ayında bu siteye üye olduğuma çok pişman oldum çok kendi paramı erittim birde gittim ailemin parasini erittim birak dursun ne bozuyorsun ömürlük zaten onlar
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Anladım abi şuan stabil bekliyim o zaman gram düşüp platin çıkarsa geçiş yaparım. tesekkur ederim
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()kardeşim sabah platini inceliyordum son 1 yıl hareketine baktığımda gram yükselirken
platin geri planda kalıyor gram değer kaybederken ise platin atak yapıyor yine aynı şey olur mu bilmem ama tam geçiş yaptığına bu olursa bu nedenle sepet diyoruz :)
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Sen anlamazsin serkan:)
Serdengeçti34 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Ben nerde Anladim ya nerde
ÖzLeMm09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Ama. bak benim. ilgi alanım. dehil grafik ekonimi
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()8.34 sanki
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Biliyorum abi fikir yürüttüm sadece:)abi bende dolar ve platin var platini çıkıp altına yada gümüşe girmem daha kar li olurmu . ilk kez aldım platin pek bi hareketi olmadı yükselişe dogru
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Valla unuturum aynen ıyiki varsın sen ekran resmi de aldım ama onu da unuturum biliyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()onun zamanı gelene kadar unutursun ustam ben hatırlatırım :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()onu da o zaman değerlendiriz kardeşim kimseye şurdan satın demiyoruz kademeli işlem candır diyoruz
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Ben çok iyi anladım:))
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Diğer ucu neresi aceba :))
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()teşekkür ederim hocam olabilir dediğim gibi hepsi ıhtımal dahilinde
alt seviye konusunda da yazdığım notta olduğu gibi rakam telefuzundan çok hareketlere
bir ön izleme olmasını amaçladım şu an trend desteği 7.88 lere denk geliyor düzeltme başladığında güncel çizer yine değerlendiririz
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()9.29da satmalıyız ama dönüş kaça olur onu anlamadım:)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bir ucundan yakaladın ustam :)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam Elinize emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş ben lacivert dalgayı yapacağını ve biraz daha altının geleceğini düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Bu ipucu 9.29 dan 8.13 e gelmesini sen ne anladın ?
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()bir ipucu var
0BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Bekliyorum:))
-1BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Bekletin nedir; ))
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()teşekkür ederim ustam şimdi bir tane daha geliyor senin alımları anlatıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()o noktada bizde satışa geçiyoruz :)
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()attım kardeşim fordu geldimi
düzeltme yapabileceği yerleri yazdım kardeşim
Recep35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖzLeMm09 ()Yine mukemmel? olmus emeğine sağlık ustam :)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Unutmamak adına, bu analizin renkli çıktısını alıp panoya asmak lazım. Gerçekten İyi bir yol haritası çizmişsin.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()O belirttiğin noktada, nezamanki o bahsettiğin kişiler ortaya çıkınca anlıyorumki oradan milleti ters köşe yapıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Recep35 ()Murat abi iyi aksamlar 32 adet tam altını bozduk 440 ta daha giremedik düşecek diye bu nerde bir düzeltme yapar da girelim birde senden fort icin bir grafik istiyorum daha düşer mi hedefleri neler zahmet olcak ama kırma kardeşini şimdiden Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Bekliyorum bakalım nasipte ne varsa:))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()yok para ile ilgili değil
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)