Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0424 21:15:15
EUR 36.0306 21:15:15
USD 34.5412 21:15:15
ALTIN ONS $2708.7800 21:15:15

Konu: Ekonomik kriz öncesi altın tepkisi.

⭐⭐zedge07 ()
Gram Altın

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ons_Bükücü ()

Tl takip etmiyorum ben altini dolar ile alıp sattığım için ons bazlı ilerliyorum. Cok şükür elimdeki grafik te tepe ve dip rakamlar konusunda yardımcı oluyor önümüzdeki sureci takip edicez hayırlısı olsun hakkımızda. Ben kripto olayına girmem usta sıkıntılı o isler 3 verir 5 verir 10 alir bu tür şeyler adamdan o yüzden altin candır gerisi heyecan :)

zedge07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zedge07 ()

Her düzeltme alım için sinyal verir. 3 e 5 e bakmam ne kadar çok fiziki altın o kadar çok gerçek para döviz ne dersek artık. 300 500 1000 (TL) kar dan ziyade gram artırmak önemli. Paradan para kazanmak isteyen vole vurmak isteyen kriptoya gidebilir. Yüksek volatilite hızlı ve yüksek kazanç- kayıp. Kilo altının yoksa al sat altında al sat yapmak mantıklı değil hele ülkemizde. Vergi enflasyon zam vs kazandığınız bozduğunuz an eriyor.

Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ons_Bükücü ()

Yok zaten ben 1725 dolar seviyesinde aldim onsu ben de su anki içinde bulunduğumuz süreçte yonu yukari bekliyorum ancak ihtimalleri dusunmekte fayda var yeni bir u sureci baslar mi diye aklımda soru işaretleri yok değil 1950 seviyesi bunun için çok kritik olarak görüyorum. Eger ki üzerine alabilirsek olumlu ilerleyebilir ama alamazsak asagi kırarsa ya 100 120 dolar düzeltme yer ya da yeni bir u sürecine girmiş olabiliriz o süreçte tabi ki bunu grafigimdeki mumlarin rengi belirleyecek takip edicez aklımızın bir köşesinde bubihtimal de bulunsun ama dediğin gibi o kadar para basıldı muhakkak bu paraların karşılığı olarak altin rezerv edecekler ülkeler bu da onsu tirmandirabilir önümüzdeki bir kaç yıl ama sen de biliyorsun senaryolara göre oyuncular oyun oynar senaryo nasil yazılmış takip edicez

0BeğenmedimŞikayet

Kırgın1 ()

Merhaba benim fikrimde naçizane su ana kadar maden bazinda her geçen gün azalan ve çıkartılması zorlaşan ve bakıldığında geçmiş verilere göre 15 30 yıl aralığında bitme tehlikesi olan bir maden. bence şu sanal altın olayı olmasa altın fiyatı kim bilir ne olur

0BeğenmedimŞikayet

zedge07 ()

Büyük krizler büyük fırsatlar yaratır. 6 yıldan beri elimdeki fizikinin %5 ini bozdurup ihtiyaç görmüşümdür. Geçmişte sürekli yazdım. 150,200,300,400 geldiğinde buradan alınmaz denilen her fiyattan aldım sonuç ortada. Minimum hedefim 1000 tl dir. Gerisini yeni düzen belirleyecek. Zaman problemi olmayanlar fiziki altını portföyünden eksik etmesin. Fırsat yaklaşıyor.

0BeğenmedimŞikayet

Ons_Bükücü ()

Kaçırmışım orayı tam tersi mi düşünüyoruz himm anladım mumlari takip edicez eger ki tekrar u sürecine girmek isterse sorun büyük olur seviye bazında bakmak lazım

0BeğenmedimŞikayet

Ons_Bükücü ()

Ben de az önce videomda bu u sürecine deginmistim:) sizin paylasmaniz da ayrıca mutlu etti beni demkki bir ben değilim bu sürecin ihtimaller dahilinde olduğunu goren

0BeğenmedimŞikayet

zedge07 ()

Benim senaryoma göre önümüzdeki 2-3 yıllık süreçte sizin aksinize ben güzel rakamlar görüleceğini düşünüyorum. Baz aldığım ana senaryo 2008 deki geri çekilme tepkisi.

0BeğenmedimŞikayet

Ons_Bükücü ()

Mantikli önümüzdeki 5 6 yil dusus sureci olma ihtimali de var bunu değerlendirmemiz gerekir. Demekki bir tek gören ben değilim teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Ons_Bükücü ()

Yeni bir u sureci mi dersin bu tür bir beklenti içerisindeyim ben de önümüzdeki 5 6 yıl ons düşüşe geçebilir gibi geliyor banada tabi grafigimdeki mumlarin rengi haber verecektir bana bunu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum