Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Dipte belirledikleri bir nokta vardır. Yada belli bir kâr hedefi o zamana kadar yukarı aşağı yapıp o hedefe götürürler. Bunu yaparken ara yükseliş yaptırırlar. Çünkü çizilmiş bir yolları var. Kurları istediğin gibi hareket ettirebilirler. Bir çok kurum ayı piyasasında olumsuz açıklama yapar. Boğa piyasasına girdiğinde merkez bankası para basmaya tek yetkili kurumdur. Ama kriptoyu bile tanır. Nedeni destek ve direnç arasındaki farkta 100 tl si 3827 tl olabilir. ülke bütcesi yunanistan 350 milyar dolar. Ama kriptoda dönen para 3.5 trilyon dolar. Bu paranın belki %51 lik kısmı paranın şimdiki sahibinde . Geçmişte paraya sahip olan geleceğin parasına sahip olmak istemez mi? Bu nedenle kripto paralardalar. Ve Bu nedenle binlerce ton altın ve gümüş alıyorlar.
ozgur86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Yani kırılmadığı sürece 30210 kırılırsa 20 civarı yalnız kırılacağı öngörülmüyor kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Tşkler dostum. Analizlerimin bana yetecek kadar iyi olduğunu düşünüp kendi yolumda ilerliyorum
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Blacksin üstada gelince eos için yorum yapar destek direnç verir arada yoklama alır düşerken hep burada fakat çoğu zaman yükselişte burada değil bundan emin ol dostum kulak asacağın iki insan gerisi sana kalmış
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Nerde durucak peki daha aşağı varmı
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Broker25 grafik attı ve şu an işliyor grafiği
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Söylediğin iki kişiden birisi şuan benim için olumsuz. Burdan ayı çıkmaz şuraya buraya gider diyordu. Dün yada ondan önceki gün 19k ları dile getirdi. O an bitti benim için. Çünkü iki yönlü de net konuşmuştu. Olabilir şu olursa şu olur bu olursa bu olur demek daha mantıklı. Hele ki bu haldeyken. Adı şimdilik bende kalsın.
İyi gözlemciyimdir demi @PLTİN . Bu arada platin arkadaşı da tanımıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()Sonuçta mal pazarlamasi çok fazla ben bunlarin altindan menfaat ararimm ki oylede
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Ben şu noktada giremem standart hareketler yarın bir gün aşağı gelir bekleriz die düşünürüm :) mesela ben theta aldım 8 den 6 ya geldi suand alan kişi dönerse BTC yüzde 50 kazancak :) ben anca kafa kafaya gelicrm
Mat__analiz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Hot ve btt bekliyoruz grafik bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Mesela blacksin hoca hep burada veya broker25 gidip geliyor vb
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Bazıları hep burada hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Yalnız iyi yükseliyor,
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Estegfurllah muhabbet te iyi ustam
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Mesela hot için Aylık grafikte desteklerin en dip rakamı 0,00783 tl . Bir hesap yapalım. Bu noktaya geldiğini farzedelim. 100 tl lik alım için
100÷0.00783 = 12771 adet alım olur.
Diyelim ki Aylık grafikte en üst direncinde sattık yani 0,29943
12.771 * 0,29943 = 3,824
3724 tl kâr 100 tl ile yapıyor. Ağalar neden düşünmek istemesin.
Ufak yatırımcı arttıkça kazanacağını düşünür.
Büyük yatırımcı ise her iki yöne hareket ederse kazanacağını bilir.
Murat_0673 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()Hoca kılıklı var diyelim sonuçta girdikleri rol herneyse olan kisileree oluyor
1BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Ben görüş bildirecek kadar iyi deilim ustam kendimce parami ceviyorim arkadaşlar da sohbet muhabbet kusura bakma o yüzden :) yardımcı olamicam
Mat__analiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mat__analiz ()Beam görüşün varmı ustamm
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()Hocayim diye gecinen bir çok kişi istisna kisiler haric insanlarin burda canını çok yakiyor para kolau kazanilmiyor bende dahil bir suru kisi zaten zararda iyice bataga cekiyorlar kisileri vebal var ah var gunahtir
0BeğenmedimŞikayet
ozgur86 ()Şu anda ayı piyasindayiz ozaman öyle diyorsunuz anladığım kadarı ile peki nereye kadar ne gorucez dönüş hiç yokmu mesela yıl sonj BTC 100 bin dolar göremez mk
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()O kadar çok hoca var yani sayfada. Ben öok görmedim ama bilemedim şimdi
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()Hangisinin adini soyleyimki hicbiri ortada yok kardeşim duşuşte insanlari mallandirdilar yazik yeminle tennzih ettigim ve birkac analizi kuvvetli arkadaşlarimiz haric
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Cüzdanda olana göre. Yükseliş görürsem alım yönünde uyarıyorum buna en you örnek 1236 dolarken ons hedefi 2100 dolarlar demiştim. Düzeltmeler görürsem uyarıyorum. Mesela 7.23 den 5.18 gelen dolar umurunda ilk 7.17 de uyardım. Alım yaptım. Yükseliş sinyali vardı. Detaylı inceledim. Kriptoda ilk ayı piyasasına giriş kelimesini kullananlardanım. Belki ilk uyarıyorum Adam eksiliyor yada gelip sataşıyor. Dolar sayfasında belki 500 adamı engelledim. Tepeden aldıranlara sarmak yerine Ben dahil bir kaç arkadaşa sardılardı. Tarafsız farklı şeylere bakmak gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ustad direk ismini yazarak kastettiğin kişiye sorsan?
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()Bu grafiklere diger hocayim diye gecinenler nerelerinden bakiyor merak ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Murat_0673 ()S. a. analizlerde gorduklerinizi yardimci olsun amacli paylasiyorsunuz minnettariz peki diger cok bilmiş kılıklı diger hocayim diye ona buna akil verenler ve insanlari zarara ugratan dususlerde ortadan kaybolan dengesizler bu analizlere nerelerinden bakiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Hot grafiği diyorum ama %90 grafikler aynı diğerleri içinde benzer durumlar söz konusu