Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Çok teşekkür ederim ekran görüntüsünü aldım hocam, takıpdeyım alım için
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dün en düşük 15.02$'i görmüş en yüksek ise 17.477$'i görmüş.. Şuan saatlik görünümde 16$-15.7$ destekleri mevcut görünüyor kısa vade 16.4$'in üstünde kalması 17.477$'i kıracak olmasından geçiyor ve 2 gün önce gördüğü 17.959$'i kırması olacak ve ardından 4 saatlik grafikte ki direnc olan 18.2$'i hedef alması olacak ve yükselişlerin devamı niteliğinde olması ve günlükte ki 21.8$ ve 25.3$'a doğru gitmesi sözkonusudur.. Günlük kapanış 25.3$'in üstünde en az bir günlük kapanışlar garanti olarak 2 gün üst üste yapması durumunda 4 Mayis'ta gördüğü seviye 41.86$'a doğru adım adım gitmesi olacaktir ama BTC'nin gidişatına göre takip edilmesi önemlidir..
İsmail_dağlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BİNAY_01 ()Ada için yorum yazmıştın alttan topluyorum diye... dikkatimi çekmişti ada 10 kuruştu... çok iyi yerlere gelecek demiştiniz. waves için de hedef 19$ gibi bir şey demiştin ondan sonra bir daha göremedim sizleri... bir anı...
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Hocam waves almıştım kısada hedef nedır sızce
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selam değerli kardeşim hoşbulduk, ADA'lari çoktan satmıştım sadece WAVES duruyordu 2020 Aralik'ta aldığım hala duruyor diyebilirim..
BİNAY_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BİNAY_01 ()Hoşgeldiniz codex... umarım herşey yolundadır... Ada larinizi hala tutuyor musunuz... saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Hocam sağolasın yorum analiz ve paylaşım için teşekkürler takipteyiz geçmiş olsun bu arada sayfada görmekten memnun olduk.
0BeğenmedimŞikayet
BROKER25 ()abim mrm
şimdi bir ark dedi codex yazdı