Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Bir lira yeter
Ilkeryazar89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Şube gittim, bir kuruş yatırmadan açtılar
DATA41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DATA41 ()Hocam şube ye gidipte açtırdınız demi ? birde ne kadar nakitte bu makas uygulanıyor?
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ilkeryazar89 ()Merhaba limit ne kadar istiyorlar acaba
0BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()sizin attıgınız fotodan esinlenip kullanmaya karar verdim de açar açmz böyle mi makas ? ve güvenilir bir banka mı ? hani banka sonucta bddk kapsamındadır da günümüz sartlarında patlayan coin vs durumlarından ötürü 3 kurusu da kaptırmaktan korkup bilginizden istifade etmek isterim
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Resim attım, bir bak
muhendis1beyy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Angarali06_33 ()Birde ben gümüş almıştım temsilcim beni aradı gümüş icinde günlük faiz isletiyormus kiraz hesap açtı gümüş icinde FIBAdan çok memnunum
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam bende hesap açtım internet üzerinden kargoyla kartı da da getirdiler ama hiç çalışmadım, makas aralığı kuveyte göre çok iyi geçiş yapmayı düşünebilirim
0BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()Hesabı yenii acmıssınız ne kadar makas verdi acaba
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Doğru karar
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Yok, sanmam
Demir_21 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TFX ten paramı çekmiştim 1 hafta sonra tekrar döndüğümde makası ili misline çıkarmışlar , telefon açıp sordum sebebini kem kum ettiler , onlarla çalışmak istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Demir_21 ()Hocam bu makas aralığı hoş geldin kıyağı olup sonra değişmez demi eğer sürekli bu durum devam ediyorsa süpermiş
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Bu gün açtım, ama gümüşlerim Türkiye finans da. satip TL geçince Fibaya eft yapacam. makası çok güzel, gümüş alımında emir var,10 grama bile emir verebiliyorsunuz
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Abov bizi birileri fena tokatlıyor desene :(