Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0890 21:19:31
EUR 37.4318 21:19:31
USD 34.3501 21:19:31
ALTIN ONS $2738.1050 21:19:31

Grafiği gönderen: AliAbi

AliAbi ()
Ons

Altın tam sınırda kapatmış. Haftaya da böyle giderse 1956 yı takip ederim. Ytd.

Yorumlar (20)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Teşekkürler kardeşim.

Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Sanada like emeğine saglik

AliAbi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Hayır. Fibo 0.382 yükseliş trendi kırılıp bir üst lige yani fibo 0.618 yerleşmiş durumda. Yani yeni hedefimiz 1950'ler... ytd

YörükAli48 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YörükAli48 ()

Düşüş trendi mi?

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Kardeşim 1888 üzerinde kapanış alacaktır orayı geçerse direk 1920ye gitmez anlık diye düşünüyorum geçeresede bir kaç dolar geçer yani alım fırsatı verir ama dediğim hareketi beklerim ytd.

mogan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Halo dayı 1888 üzerinde kapanışta mı yoksa 1888 geçince mi? Çünkü ons çok hızlı hareket edebiliyor. 1920 de zaten düzeltme olacak. Burayı kolay geçemez.

Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Ben 1888 üzerinde alım yaparım veya 1850 ve altı kardeşim ALLAH'IN izniyle ytd. ya nasip

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Bu hafta diye bir şey demedim kardeş. Hatta şu mesajımı da aşağıya bırakıyorum.
Gümüşte düşüşler anlık olabilir. Bu hafta gümüş kapanış fiyatı destek üstünde oldu , gelecek haftayı da atlatırsa haziran güzel geçer. Ytd.

https://altin.in/aliabi

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Halo dayı sen kaçtan alırsan bizede söyleki bizde 3 - 5 kuruş nasiplenelim.

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Tabi ki yükseliş trendini kırdığını bende destekliyorum zaten o konuda hemfikiriz o konuda sıkıntı yok benim söylemek istediğim bu hafta için 1956 beklentinize erken değilmi ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Ama şu noktayı iyi değerlendir dxy ve tahviller ve parite var elindekini beklet 1888 üzerindede kalıcılık görmeden ekleme yapma derim kardeşim kesişme noktası bu defa geçemezse ki geçemeyecek ilk iki gün sonrası yine yukarı ytd.

0BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Şimdi bir grafik daha atacağım. Daha net anlatıyor herşeyi.

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Ali Baba 1956 bandına direkt mi gider yoksa hangi seviyeden düzeltme yapıp gidebilir. Saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Altın bu hafta yükseliş trendi kırılmış durumda. Hedef yukarı . Olaki kar satışları da gelse 1800 çok sağlam bir destek noktası. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

AliAbi ()

Altında yükseliş bant trendi kırılmış. Hedef 1956. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Halo dayı teşekkür ederim. Elimde cumadan kalma 20 ons altın var. Düşerse 40 ons altın daha alırım. 1850 düşerse tabi. Benim öngörüm pazartesi ABD önemli veri yok. Dolayısıyla pazartesi 1900 veya 1920 seviyesi gelebilir.

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Tabi 1888 kritik kesişme noktası bu defa onay noktasına ulaşamayadabilir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

@mogan kardeşim 1888 üzerine çıkmadan alım yapma derim tabi yinede senin kendi şahsi fikirlerine saygı duyarım kardeşim adımları dikkatli at ilk iki gün geri çekilme yaşanabilir silkeleme yapabilirler dikkatli adım at kardeşim formasyon tamamlamadı bu hafta kırmızı kart yedi ytd alım için uygun pozisyonlar gelişebilir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

mogan ()

Ali Baba emeğinize sağlık. 1786 üzeri kapanışlarda hedef 1956 mı demek istediniz?

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Selamunaleyküm emeğinize sağlık altın iki haftadır dik bayrak formasyonu yaptı bu hafta geri çekilme sonrası 1850lere veya bir tık daha yukarı çıkış vermesi beklenilebilir hafta başı ilk iki gün geri çekilme bizim tabirimizle kâr satışı ve düzeltme ama normalde silkeleme diye belirttiğimiz geriçekilme olasılığı nedir hatta bu hafta kırmızı kart yedi diyebilirim ons ytd.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Üç ay ara ile5
  • Selva2

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum